Yandex Metrica
SON DAKİKA
Postacı olarak başladı, Berlin direktörü oldu

Postacı olarak başladı, Berlin direktörü oldu

Lojistik ve paket servis sektörünün Almanya’daki başlıca markalarından Deutsche Post'ta başkent Berlin’in paket sevisi yapan Türk, şimdi 2 bin kişinin çalıştığı kurumda Berlin direktörü.

Genel

23.01.2024, 18:03

Dijitalleşme ve son dönemde pandemiyle birlikte talebin daha da arttığı lojistik sektöründe hizmet veren bir Türk, hayatında Almanya'da başarılı bir kariyer sayfası açtı. Murat Çelik, üniversite öğrencisiyken postacı olarak bünyesinde çalışmaya başladığı Deutsche Post’ta bugün 2 bin kişinin çalıştığı kurumun Berlin Direktörü. 

Murat Çelik’le Deutsche Post’taki kariyer öyküsünü konuşan Hürriyet Avrupa'nın haberine göre, her şey çokça tesadüfle gelişti. Paketlerin eve kadar götürüldüğünü bile bilmediğini söyleyen Çelik, eskiden Türkiye’de de PTT’ye gidip paketlerin alındığına aşina olduğu belirttiği lojistik sektöründeki kariyer sayfasının 1997’de öğrencilik yıllarında Deutshe Post’ta çalışmasıyla açıldığını ifade etti.

Başlarda üniversite öğrenimimi finanse etmek istediğini, sadece bir iki haftalığına geçici bir iş olarak başladığını söyleyen Çelik, o bir iki haftalık geçici işin bugün 24 yıllık bir kariyere dönüştüğünü ve hiç pişman olmadığını söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading