Yandex Metrica
SON DAKİKA
'Portakal bile alamayan' kadın apartman sahibi çıktı

'Portakal bile alamayan' kadın apartman sahibi çıktı

Sosyal medyada sokak röportajı veren kadının ekonomik sıkıntılar yaşadığını iddia ederek 'Portakal bile alamıyorum' demesi gündem olmuştu. O kadının iki farklı şehirde dört dairesinin olduğu ortaya çıktı.

Genel

23.01.2024, 18:20

Sosyal medyada sokak röportajı yapıp yayınlayan bir kanala konuşan Sevim D. adlı kadın ekonomik sıkıntılar yaşadığını ifade ederken "Yağ alıp patlıcanı kızartamıyoruz. Tezgahın yanından geçerken şöyle bakıyorum 'Allah’ım şunu keşke alabilseydim' diyorum" demişti. 

Rüyada saat görmek ne demek? Rüyada saat takmak ne anlama... Haberi Görüntüle

MEMLEKETİNDE APARTMANI VARMIŞ

Ekonomik sıkıntı yaşadığını iddia eden kadının Kastamonu ve İstanbul'da dört tane dairesinin olduğu ortaya çıktı. Kadının röportajını izleyen komşuları ve yakınları Sevim D.'nin ifadeleri karşısında şaşkınlığa düştüklerini söylediler. 

Diyarbakır'da terör örgütü PKK'ya operasyon: 26 şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

KOMŞULARI SÖZLERİ KARŞISINDA HAYRETE DÜŞMÜŞ

Sevim D.'nin Kastamonu'daki komşusu Mehmet Sait Yulu, komşularının varlıklı bir aileden geldiklerini ve verdiği röportajdaki ifadelerinden dolayı büyük üzüntü yaşadıklarını aktardı. 

Yulu Sevim D.'ye ait apartmanı göstererek "Gördüğünüz üç katlı apartman ve yanındaki garajı bulanan arsa kendilerine ait. İstanbul’da eşi ve kendisinin üzerine 4-5 tane dairelerinin olduğunu, hatta Kastamonu’da bir dairesinin olduğunu biliyorum." ifadelerini kullandı.

18 Mart (bugün) İstanbul'da otobüsler ücretsiz mi, indirimli mi? İETT... Haberi Görüntüle

"SÖZLERİNE ÇOK ÜZÜLDÜK" 

Sevim D.'nin sözlerine çok üzüldüğünü ifade eden Yulu, Sevim D.'nin hangi maksatla bu sözleri söylediğini anlamadığını bu sözleri karşısında hayrete duyduğunu ifade etti. 

'Henüz daha kendisiyle yüz yüze gelmedik.' diyen Yulu, 'İstanbul’a gittiğinde sanırım kendisiyle bu röportajı yapmışlar. Bir şey alamayacak gibi göstermesi bizleri gerçekten derinden üzdü.' dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading