Yandex Metrica

PKK/YPG Kamışlı ve Münbiç'te bir öğretmen ve iki çocuğu kaçırdı

PKK/YPG Kamışlı ve Münbiç'te bir öğretmen ve iki çocuğu kaçırdı

Terör örgütü YPG/PKK, Kamışlı ve Münbiç'te bir öğretmen ve iki çocuğu silahlı kadrosuna katmak için alıkoydu.

Genel

23.01.2024, 17:51

Terör örgütü YPG/PKK, Suriye'nin kuzeydoğusunda işgalinde tuttuğu Kamışlı ve Münbiç ilçelerinde, bir öğretmen ve iki çocuğu silahlı kadrosuna katmak amacıyla kaçırdı.

Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne sıklıkla temizlemeliyiz? Havlular kaç günde bir yıkanmalı? Çöp kutuları yıkanır mı? Zeminleri her gün silmek mi gerekiyor? Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne... Haberi Görüntüle

DAHA ÖNCE DE ÇOK SAYIDA ÇOCUK KAÇIRILDI

AA'nın yerel kaynaklardan aktardığı bilgiye göre, eli kanlı terör örgütü YPG/PKK'lı teröristler, geçtiğimiz gün Münbiç'teki Arap kökenli sınıf öğretmeni Eymen Hasan ile Kamışlı'da 16 yaşındaki Muhammed İbrahim Caver ve 13 yaşındaki Veil Adnan İbrahim isimli çocuğu kaçırdı.

Kaçırdıkları çocukları terör kamplarına götürerek zorla saflarına katan YPG/PKK'lı teröristler, 20 Ağustos'ta da Rakka ilinin batı kırsalındaki Mansura beldesine baskın yapıp 28 kişiyi alıkoyarak sözde eğitim kamplarına götürmüştü. Terör örgütü daha önceki dönemlerde de Suriye'de işgali altındaki bölgelerde çok sayıda kız ve erkek çocuğunu kaçırarak, zorla silahlı kadrosuna katmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading