Yandex Metrica
SON DAKİKA
PKK yandaşı akademisyen İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden maaş alıyor

PKK yandaşı akademisyen İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden maaş alıyor

İzmir'de belediye başkanı seçilen CHP'li Tunç Soyer'in Grand Plaza'da maaş bağladığı KHK'lı Prof. Ayşen Uysal'a Paris'te yaşamasına rağmen ödeme yapmaya devam ettiği ortaya çıktı.

Genel

23.01.2024, 22:04

CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in her yıl milyonlarca lira zarar eden Grand Plaza şirketi üzerinden imza attığı büyük bir skandal daha ortaya çıktı. 

Tunç Soyer, PKK'ya destek veren bildirgeyi imza attığı için KHK ile görevinden uzaklaştırılan akademisyenler arasında yer alan Dokuz Eylül Üniversitesi'nde öğretim üyesi olan Prof. Dr. Ayşen Uysal'a 2.5 yıl önce maaş bağlamıştı. 

Son tarih belli oldu! Ehliyeti olanlar dikkat: Yaptırmazsanız 15 TL... Haberi Görüntüle

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN MAAŞ ALIYOR

Uysal'ın Fransa'da misafir öğretim üyesi olarak bir üniversitede çalışmaya başladığı ve yılın büyük bölümünde Paris'te kaldığı diğer yandan İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden de maaş almaya devam ettiği anlaşıldı. 

Diyarbakır'da terör örgütü PKK'ya operasyon: 26 şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

KHK İLE GÖREVDEN ALINDI

Prof. Dr. Ayşen Uysal 2016 yılında Türkiye Cumhuriyeti'ni suçlayan PKK yandaşı sözde barış bildirgesi altına imza atan akademisyenlerden biri olduğu için KHK ile görevinden uzaklaştırılmıştı. 

Instagram'a ne kadar ceza kesildi? Rekabet Kurumu Facebook'a (Meta) neden... Haberi Görüntüle

PARİS'TE YAŞIYOR

Uysal, Fransa'da Üniversiteler Ulusal Konseyi'nden profesör denkliği alarak, Sciences Po Üniversitesi'nde çalışmaya başladı. Ayrıca Türk vatandaşının vergisiyle maaş alarak Türkiye ile ilgili nefret paylaşımlarına devam ediyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading