Yandex Metrica
SON DAKİKA
PKK'ya ağır darbe! Eylül ayında 95 terörist imha edildi

PKK'ya ağır darbe! Eylül ayında 95 terörist imha edildi

Son dakika haberleri... İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı, eylül ayında 5 sözde üst düzey teröristin de aralarında bulunduğu 95 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Genel

23.01.2024, 18:04

Türk ordusu, PKK'ya nefes aldırmamaya devam ediyor. İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı, "Eylül ayında 5 sözde üst düzey teröristin de aralarında bulunduğu 95 terörist etkisiz hale getirilmiştir." açıklamasında bulundu.

İsmail Çataklı, "İlkbahar-yaz operasyonlarında 4 kırmızı, 1mavi, 2 yeşil, 10 turuncu, 17 gri ve 8 liste dışı olmak üzere 39'ü sözde üst düzey toplam 127 terörist etkisiz hale getirilmiştir." dedi ve şu ifadeleri kullandı: "Bugün sabah saatleri itibariyle 'Sahil Rüzgarı 2' operasyonlarına başladık 9 ilimizde eş zamanlı olarak yürütülecek ve 183 şahsa yönelik olarak gerçekleştirilecek. Bakanlığımızın koordinesinde Emniyet Genel Müdürlüğümüz ve Muğla, Antalya, Aydın, Adana, Bursa, Çanakkale, İzmir, Kocaeli ve Mersin illerimizin Emniyet Müdürlüklerinin de katılımıyla gerçekleştirilecek. Bu çalışma turizm hareketliliğinden faydalanmak isteyen suç örgütlerine yönelik olarak bu çalışma gerçekleştirilecek."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading