Yandex Metrica

Sitede Ara

Paniğe kapıldılar! YPG/PKK'lı teröristler böyle görüntülendi

Paniğe kapıldılar! YPG/PKK'lı teröristler böyle görüntülendi

Türkiye'nin Suriye'de yeni bir operasyon başlatması an meselesiyken terör örgütü YPG/PKK paniğe kapılarak hendek ve tünel çalışmalarına hız verdi.

Genel

15.02.2024, 22:26

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde Kabine Toplantısı sonrasında "Artık tahammülümüz kalmamıştır. En kısa sürede bu sorunların çözümü için gerekli adımları atacağız." açıklaması ile gözler Suriye'deki terör hedeflerine çevrilmiş durumda.

Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı var Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı... Haberi Görüntüle

İKİ AŞAMALI HAREKAT PLANI

Türk Silahlı Kuvvetleri Suriye'nin kuzeydoğu sınır hattına sevkiyata hız verdi. Olası operasyona ilişkin sevkiyat iki noktada yoğunlaştı. Türkiye'nin "Güvenli Bölge" oluşturma planı kapsamında, bölgenin batısındaki Telabyad-Cerablus ve doğuda Resulayn'dan başlayarak Irak sınır hattına kadar uzanan alanda 30 kilometre derinliğin kontrol altına alınması amaçlanıyor.

Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne sıklıkla temizlemeliyiz? Havlular kaç günde bir yıkanmalı? Çöp kutuları yıkanır mı? Zeminleri her gün silmek mi gerekiyor? Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne... Haberi Görüntüle

HENDEK VE TÜNELLER KAZILIYOR

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Ayn-el Arab'ın yanıbaşındaki Zor Mağar Köyü görüntülendi. Görüntülerde, TSK'nın taciz ateşlerine misli ile karşılık vermesi sonucu yıkılan bir binanın etrafında teröristlerin silahla nöbet tuttuğu görüldü. Ayrıca bölgede hazırlıklara hız verildiği, teröristlerin Türkiye'nin olası harekatına karşı koyabilmek için hendekler ve tüneller kazdığı tespit edildi.

22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık mı? 22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık... Haberi Görüntüle

PANİĞE KAPILDILAR

YPG/PKK'lı teröristlerin Rusya ile yapılan anlaşma gereği bu bölgeyi terk etmeleri gerekiyordu. Tel Rıfat ve Zor Mağar'daki görüntüler anlaşmanın gereklerinin yerine getirilmediğini gösteriyor. Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın harekat mesajının ardından teröristlerin paniğe kapıldığı anlar dikkatleden kaçmadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading