Yandex Metrica

Otomobillerde gizli özellikler nasıl açılır? Otomobillerin gizli özellikleri nelerdir?

Otomobillerde gizli özellikler nasıl açılır? Otomobillerin gizli özellikleri nelerdir?

Otomobillerin gizli özellikleri nasıl bulunur? Hangi otomobillerde gizli özellikler var, otomobilin gizli özelliği nasıl açılır şeklindeki sorular son teknoloji kullanılarak üretilen otomobillerin yaygınlaşmasıyla merak edilir hale geldi. İçeriğimizde bu sorularını yanıtını veriyor olacağız.

Genel

10.03.2024, 22:42

Otomobil sanayisinde teknoloji her geçen gün daha da ilerliyor. Kullanıcıların her ihtiyacını karşılamaya başlayan otomobiller yolculuk esnasında da yolculara birçok kolaylık sunuyor. 

Fakat bazı markalar kullanımı kolaylaştıran özelliklerini gizli bırakmayı tercih ediyor. Gizli özellikleri açmak için ise birkaç basit hareket yapmak yeterli oluyor. 

Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Haberi Görüntüle

OPEL CORSA İÇİN YAPILMASI GEREKENLER

Anahtar kontağı takıldıktan sonra silecek ve sinyal kolu birlikte çekildiğinde P1-P7 arasındaki özellikler eş zamanlı olarak programlanabilir. 

P1, aracın dış lambalarının açılmasını ya da kapanmasını sağlarken, P2 aracı geri vitese taktığınızda arka silecekleri çalıştırır. 

P3, şerit değiştirme sinyalini vermek için yavaşça sinyal çubuğuna basıldığında sinyalin kendiliğinden ne zaman kapanması gerektiğini belirler.

P4, araç hareket halindeyken, bütün kapıların kilitlenmesini sağlarken P5 hız kontrol varsa hız ayarını yapar. 

P6, 90 kilometre hız geçildiğinde uyarı verirken P7, sağ ve sol sinyal sesinin yüksekliğini belirler. 

Kontağı çevirmeden önce ayarlar tuşuna 3 saniye basıldığında yol bilgisayarından LCD ekran ısısı, ECU donanım versiyonu, akü voltajı, hız, motor soğutma suyunun sıcaklığı gibi bilgiler görünür. 

B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün süre verildi! B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün... Haberi Görüntüle

PEUGEOT 307 İÇİN YAPILMASI GEREKENLER

Yol bilgisayarından arka cam sileceklerini ayarlarsanız yağmur yağarken aracınızı geri vitese aldığınızda arka silecekler otomatik olarak çalışmaya başlar. 

Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Haberi Görüntüle

VOLKSWAGEN GOLF İÇİN YAPILMASI GEREKENLER 

Bu araçlarda Coming Home özelliği otomatiktir. Yol bilgisayarında ek yakıt özelliğinin eklenmesi ile ilave edilmesi gereken benzin miktarı gösterilir. Araç kilitliyken ve camları açıkken yağmur yağmaya başlarsa camlar otomatik olarak kapatılır. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading