Otomobil metro inşaatındaki 25 metrelik boşluğa düştü
İzmir'in Balçova ilçesinde otomobilin metro inşaatındaki 25 metrelik boşluğa düşmesi sonucu bir kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı.

İzmir'in Konak ilçesinden Narlıdere istikametine giden Pınar K. (35) idaresindeki otomobil, Mithatpaşa Caddesi'nde yapımı devam eden Fahrettin Altay-Narlıdere metro inşaatı alanına girdi.
25 METRE DERİNLİĞİNDEKİ ŞAFTIN İÇİNE DÜŞTÜ
Otomobil bariyerleri aşarak, metro inşaatındaki 25 metre derinliğinde olan şaftın içine düştü. Çevredekilerin hemen bildirmesi üzerine kaza yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, çevrede güvenlik önlemi alarak, vinç yardımıyla aracın bulunduğu alana indi.
YARALILARDAN BİRİ HAYATINI KAYBETTİ
Yaklaşık iki saat süren çalışmanın ardından sürücü ile araçtaki Finlandiya uyruklu Timo Janek Karkkainen (40) isimli şahıs bulundukları yerden çıkarıldı. Yaralılardan sürücü Pınar K. İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Janek Karkkainen de Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılırken, Karkkainen, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Pınar K'nin ise hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
SÜRÜCÜNÜN ALKOLLÜ OLDUĞU ANLAŞILDI
Kaza yapan otomobilin sürücüsü Pınar K'nin 2,35 promil alkollü olduğu belirlendi.