Yandex Metrica

Onur Alp Eker neden öldü? Eker'in arkadaşından yürek burkan paylaşım

Onur Alp Eker neden öldü? Eker'in arkadaşından yürek burkan paylaşım

Ankara'da Kurban Bayramı'nın ilk günü kaçan kurbanlığı yakalamak isterken kaybolan Onur Alp Eker, ölü bulundu. Onur Alp Eker'in ölüm nedeni yapılacak otopsi sonucunda belli olacak. Öte yandan, Onur Alp Eker'in vefatının ardından paylaşılan bir mesaj ise yürekleri burktu.

Genel

23.01.2024, 17:42

Başkentte Kurban Bayramı'nın ilk günü kaçan kurbanlığı bulmaya çalışırken kaybolan ve dün akşam ölü bulunan 19 yaşındaki Onur Alp Eker'in cenazesi toprağa verildi.

Pursaklar ilçesi Sirkeli Mahallesi Çalseki mevkisinde dün akşam ölü bulunan tıp fakültesi öğrencisi Eker için Karşıyaka Camisi'nde kılınan cenaze namazına gencin ailesi, yakınları ve arkadaşları katıldı.

Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Haberi Görüntüle

OTOPSİ SONUCU BEKLENİYOR

Onur Alp Eker'in cenazesi, namazın ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda defnedildi. Eker'in kesin ölüm nedeni otopsi sonucu belli olacak.

Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne sıklıkla temizlemeliyiz? Havlular kaç günde bir yıkanmalı? Çöp kutuları yıkanır mı? Zeminleri her gün silmek mi gerekiyor? Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne... Haberi Görüntüle

'HEKİM ADAYI BİR KARDEŞİMİZİN ACISI YÜREĞİMİZİ YAKTI'

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kaçan kurbanlığın peşinden giderken kaybolan, ardından da cansız bedenine ulaşılan Kırıkkale Tıp Fakültesi öğrencisi Onur Alp Eker için başsağlığı mesajı paylaştı. Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadelere yer verdi: "Hekim adayı bir kardeşimizin acısı yüreğimizi yaktı. Kırıkkale Tıp Fakültesi öğrencisi Onur Alp Eker'in cansız bedenine ulaşıldığını öğrendik. Bayramın ilk günü, dağlık alana kaçan kurbanlık koyunu bulmaya çalışırken kaybolmuştu. Ailesine, arkadaşlarına başsağlığı diliyorum."

B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün süre verildi! B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün... Haberi Görüntüle

KALP KRİZİ İHTİMALİ

Eker’in, kalp krizi veya güneş çarpması sonucu ölmüş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Cep telefonu da yanında olan Eker’in cansız bedeni evinden 8 kilometre uzakta bulundu. Eker’in bulunması için cep telefonu sinyali de takip edildi. Ancak telefonunun şarjı bitmesi nedeniyle sinyal alınamadı.

Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Haberi Görüntüle

YÜREK BURKAN PAYLAŞIM

Öte yandan, Onur Alp Eker'in vefatının ardından paylaşılan bir mesaj ise yürekleri burktu. Eker'in arkadaşı Twitter hesabından "Bize ışıklı bir ton gülümsemeni bıraktın. İyi ki tanıdım seni iyi ki yıllarca iyi kötü her anımızda beraber olduk. Böyle olmasını istemezdim, beklemezdim. Ancak elden bir şey gelmiyor. Işıklar içinde uyu, toprağın incitmesin. Elbet bir gün yeniden buluşacağız." mesajını paylaştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading