Yandex Metrica

Önder Aytaç'a FETÖ üyeliğinden verilen hapis cezası onandı

Önder Aytaç'a FETÖ üyeliğinden verilen hapis cezası onandı

Yeşil kategoride aranan firari eski Yargıtay üyesi Önder Aytaç'a Fetullahçı Terör Örgütü üyeliğinden verilen 11 yıl 3 ay hapis cezası onandı.

Genel

04.04.2024, 20:32

Yargıtay ve Danıştay'a seçilecek FETÖ terör örgütü üyelerinin belirlendiği 2011'deki toplantıları organize ettiği tespit edilen eski Yargıtay üyesi Önder Aytaç'a verilen 11 yıl 3 ay hapis cezası Yargıtay Ceza Genel Kurulunca onaylandı.

Yargıtay Ceza Kurulu, ilk derece mahkemesi sıfatıyla Yargıtay 9. Ceza Dairesi'nin Aytaç hakkında verdiği kararla ilgil temyiz incelemesini tamamladı.

Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı var Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı... Haberi Görüntüle

YELİŞ KATEGORİDE ARANIYOR

Yargıtay Ceza Genel Kurulu, Önder Aytaç'a FETÖ terör örgütü üyeliği suçundan verilen 11 yıl 3 ay hapis cezasını onadı. FETÖ soruşturmalarının firari sanığı eski Polis Akademisi Öğretim Üyesi Önder Aytaç'ın, en son Mısır ve Nijerya'daki görüntüleri ortaya çıkmıştı.

Yeşil kategoride 16 firari FETÖ'cünün başına da toplam 32 milyon lira ödül konulmuştu. Eski Polis Akademisi öğretim üyesi Önder Aytaç da bu isimler arasında. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading