Yandex Metrica
SON DAKİKA
Öğretmenler Günü mesajları! En güzel resimli, anlamlı, kısa ve duygusal 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı

Öğretmenler Günü mesajları! En güzel resimli, anlamlı, kısa ve duygusal 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı

Bu yıl Öğretmenler Günü çarşamba günü kutlanacak. Bu anlamlı günde öğretmenlerini tebrik etmek isteyenler; anlamlı, en güzel, kısa Öğretmenler Günü mesajlarını araştırmaya başladı. İşte sizler için Öğretmenler Günü mesajları...

Genel

23.01.2024, 18:20

Öğretmenler Günü mesajları, öğrenciler tarafından aratılmaya başlandı. Geleceğimizi şekillendiren öğretmenlere en güzel şekilde sevgimizi sunuyoruz. Öğrenciler de bu günde anlamlı ve güzel Öğretmenler Günü mesajları yollayarak onları yalnız bırakmak istemiyor. İşte en güzel, anlamlı,kısa Öğretmenler Günü mesajları..

Son tarih belli oldu! Ehliyeti olanlar dikkat: Yaptırmazsanız 15 TL... Haberi Görüntüle

ÖĞRETMENLER GÜNÜ RESİMLİ MESAJLARI 2021

Ülkemizin fedakar öğretmenleri, sizler her şeyin en güzeline layıksınız. Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun.

Bir ulusun çağdaş ülkeler düzeyine erişebilmesi; eğitim ve öğretimin kaliteli ve bilimsel yöntemlerle yürütülmesi ile ancak mümkün olabilir. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

Başarılı nesiller yetiştiren kıymetli öğretmenlerimizin, Öğretmenler Günü kutlu olsun.

Sorunlarımızı dinlemek ve çözümler üretmek için bize her zaman vakit ayırdığınız için teşekkürler öğretmenim. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

Elimden gelenin en iyisini yapmam için bana sürekli ilham verdiğiniz için size minnettarım. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

Bana hayal kurmayı ve bu hayallere ulaşmak için nasıl çalışmam gerektiğini öğreten, bir öğretmenden daha çok arkadaş gibi davranan ve ilham veren muhteşem öğretmenim, Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

Bana neyin yanlış neyin doğru olduğunu ayırt etmem için rehberlik eden, bana nasıl yazılacağını ve okunacağını öğreten, bir uçurtma olarak hayal kurmamı ve uçmamı sağlayan; arkadaşım, akıl hocam, ilham kaynağım ve ışığım… Her şey için teşekkürler. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

Anne baba ne kadar kutsalsa Öğretmende o kadar kutsaldır. Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun...

Bizimle hayatı paylaşan; bize hayatı öğreten, birey olma çabasında yol gösteren tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun.

Tüm bildiklerini bize öğrettin, millete faydalı bireyler ettin, kalemi kılıçtan çok keskinlettin, çareler ürettin sen öğretmenim. Öğretmenler gününüz kutlu olsun...

Bu kutsal mesleği icra eden tüm öğretmenlerin günü kutlu olsun. Sizler gelecek nesli yetiştiren toplumun en önemli bireylerindensiniz... Hepinizi tebrik eder ve isteklerinizin gerçek olmasını dilerim...

Öğretmenler; Yeni nesli, Cumhuriyetin fedakâr öğretmen ve eğitimcilerini, sizler yetiştireceksiniz ve yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır… (M. Kemal Atatürk) Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

Öğretmen, taze ruhları işleyen ustadır. Nesiller yaratır; gönüller fetheder.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading