Yandex Metrica

Öğrencilerin kavgasında dehşet anları! Defalarca bıçak sapladı

Öğrencilerin kavgasında dehşet anları! Defalarca bıçak sapladı

Denizli’de öğrencilerin kavgasında dehşet anları. Yerde kalan öğrenciye defalarca bıçak saplandı, herkes seyrederken kahraman kadın son anda yetişti.

Genel

23.01.2024, 18:26

Denizli'de 5 liselinin, caddede yere yatırdıkları Y.K.'yi (14) tekme ve yumrukla dövdüğü anlar, cep telefonu ile görüntülendi. Görüntülerde, bir kadının yerde yatan genci kurtarmaya çalıştığı görüldü.

Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı) hangi ilde? Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı)... Haberi Görüntüle

DEFALARCA BIÇAK SAPLADI

Lise Caddesi'ndeki Denizli Lisesi önünde 5 öğrenci, cadde ortasında yere yatırdıkları Y.K.'ye tekme ve yumruklarla saldırdı defalarca bıçak sapladı. Saldırı anı, trafik ışıklarında bekleyen otomobildeki kişi tarafından cep telefonu ile görüntülendi. Görüntülerde, yardıma koşan bir kadının Y.K.'yi kurtarmaya çalıştığı görüldü.

İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi  vuruldu! İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi vuruldu! Haberi Görüntüle

2 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Dövülen lise öğrencisi Y.K., çağırılan ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Y.K.’ye ayakta müdahale edildi.

Soruşturma başlatan polis, kavgaya karışan 2 kişiyi gözaltına aldı. Diğer 3 şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading