• G.ALTIN

    4.307,85

  • DOLAR

    40,2566

  • EURO

    46,5920

  • BIST 100

    10.110,72

  • BITCOIN

    $118.403

Öğrencilere müjde geldi: 1250 lira ila 3750 liralık destek ödemesine başlandı! TC kimlik no sonu 0,2,4,6,8 bitenler kontrol edin

Öğrencilere müjde geldi: 1250 lira ila 3750 liralık destek ödemesine başlandı! TC kimlik no sonu 0,2,4,6,8 bitenler kontrol edin

Üniversite öğrencilerine müjdeli haberi Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu verdi. TC kimlik no sonu 0,2,4,6,8 ile biten öğrenciler hemen hesaplarına baksın. Destek ödemesi hesaplara yatırılmaya başladı.

Üniversite öğrencilerinin nisan ayı burs ve öğrenim kredisi ödemeleri ile ilgili açıklama Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından yapıldı.  

TC KİMLİK NUMARASININ SON HANESİNE GÖRE YATIRILIYOR 

Sosyal medya hesabından bir açıklamayı yayınlayan gençlik ve spor bakanı Kasapoğlu, öğrencilerin beklediği burs ve öğrenim kredisi ödemelerinin hesaplara geçmeye başladığını belirtti.  Nisan ayı burs ve öğrenim kredisi ödemeleri öğrencilerin T.C kimlik no son hanesine göre hesaplara aktarılıyor. 

GSB HER ANINDA HEP YANINDA 

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan gençlik ve spor bakanı Kasapoğlu, nisan ayı burs ve öğrenim kredisi ödemelerinin öğrencilerin hesaplarına yatırılmaya başladığını duyurdu. Bakan Kasapoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Sevgili gençler, Nisan ayı GSB burs ve öğrenim kredileriniz hesaplarınıza yatırılmaya başlandı. İyi ve sağlıklı günlerde harcamanız dileğiyle. GSB her anında hep yanında." açıklamasına yer verdi. 

BURS VE KREDİ MİKTARLARI ARTIRILDI 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak üniversite öğrencilerine verilen burs ve öğrenim kredisi miktarının arttığını duyurmuştu. 2023 burs ve öğrenim kredisine ne kadar sorusuna yanıt arayan öğrenciler için açıklama geldi. Devlet tarafından verilen burs ve öğrenim kredisi 2023 miktarı lisansta 1250, yüksek lisansta 2500, doktorada 3750 liraya yükseldi.

Avatar
TR Haber