Yandex Metrica
SON DAKİKA
Öğrencilere çifte tatil müjdesi! MEB duyurdu: Bu hafta okullar 6 gün tatil olacak!

Öğrencilere çifte tatil müjdesi! MEB duyurdu: Bu hafta okullar 6 gün tatil olacak!

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), öğrencilerin yüzünü güldürecek haberi duyurdu. Bu hafta okullar 6 gün tatil oluyor. Bakanlık, iki tatili birleştiriyor. Öğrenciler sevinçten havalara uçacak. Peki tatil ne zaman başlıyor? Okullar hangi gün tatil olacak?

Genel

17.03.2024, 11:17

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan (MEB), milyonlarca öğrencinin yüzünü güldürecek çifte tatil duyurusu geldi. Bu hafta iki tatil birleşecek ve okullar tam 6 gün tatil olacak. Peki tatil ne zaman başlıyor? İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için bakanlıktan açıklama geldi.

Eğitime kar engeli! Hakkari Valiliği duyurdu: Eğitime 1 gün ara... Haberi Görüntüle

15 MAYIS PAZARTESİ SEÇİM TATİLİ OLACAK

14 Mayıs Pazar günü okullara seçim sandıkları kurulacak ve milyonlarca vatandaş sandık başına gidecek. Okullarda temizlik yapılması ve okulların yeniden derse hazırlanması için 15 Mayıs Pazartesi günü okullar tatil olacak. Bunun yanı sıra19 Mayıs tatilinin cuma gününe denk gelmesi ile birlikte aynı hafta içinde iki tatil birden olacak.

Instagram'a ne kadar ceza kesildi? Rekabet Kurumu Facebook'a (Meta) neden... Haberi Görüntüle

İKİ TATİL BİRLEŞTİRİLEBİLİR

MEB'den öğrencilere bir müjde daha gelebilir. Pazartesi günü seçim tatili, cuma günü ise 19 Mayıs tatili olacak. Öğrenciler bu iki tatilin birleşitirilmesini istiyor. Aradaki 3 gün okula gitmek istemeyen öğrenciler sınavlara hazırlanmak için bunun önemli olduğunu düşünüyor. MEB'den bu hafta içinde okul tatilli ile ilgili net bir açıklanmanın geleceği tahmin ediliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading