Yandex Metrica

Öğrenciler istedi Cumhurbaşkanı Erdoğan arayıp söz aldı: Bayrama kadar gelme sözünü verdi

Öğrenciler istedi Cumhurbaşkanı Erdoğan arayıp söz aldı: Bayrama kadar gelme sözünü verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mimar Sinan Yurdu'nda kalan öğrencilerle iftar programında bir araya geldi. Öğrenciler iftarda Selçuk Bayraktar'ı ağırlamak istedi; Cumhurbaşkanı Erdoğan telefonla arayıp söz aldı.

Genel

23.01.2024, 19:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün akşam İstanbul'un Maltepe ilçesindeki Mimar Sinan Yurdu'nda kalan öğrencilerle iftar programında bir araya geldi.

İftarın ardından öğrencilere seslenen Erdoğan, "Bizim okul hayatımız, Türkiye'nin siyasi, sosyal ve ekonomik bakımdan çok çalkantılı çok sıkıntılı bir döneminde geçti. Bir yandan ideolojik gerilimlerin ve kavgaların, diğer yandan ise yoksulluk. Hepsinin üzerine bir de 12 Eylül darbesinin altında eğitimimizi tamamlamaya çalıştık. Bizim evlatlarımızda hem koalisyonların yol açtığı siyasi istikrarsızlığın hem de vesayetin tüm çirkin yüzünü sergilediği siyasi ve sosyal çalkantıların gölgesinde eğitim ve öğretim hayatlarını sürdürdüler. Özellikle kız evlatlarımın yaşadığı sıkıntıları ve onları aşmak için çektiğimiz çileyi asla unutamam. Ve kızlarımızın anneleri okul kapılarında kızlarımızı almak için beklerlerdi. Bir taraftan polis bir diğer taraftan kızlarımızın anneleri. Sizler ise çoğunlukla hayata gözlerini AK Parti döneminde açmış bir nesilsiniz. Ülkemizi ve dünyayı AK Parti'nin ülkemize kazandırdığı eserler ve hizmetlerin penceresinden gördünüz ve tanıdınız. Bu süreçte sizlerde ülkemizin yaşadığı sınamalara şahit oldunuz" dedi.

Aylardır aranıyordu! Korhan Berzeng olayında yeni gelişme: Kemikler ona ait olmayabilir! Aylardır aranıyordu! Korhan Berzeng olayında yeni gelişme: Kemikler ona ait... Haberi Görüntüle

GENÇLERE BURS MÜJDESİ

İftar yemeğinde gençlere müjde veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Maddi imkansızlık sebebiyle hiçbir evladımız eğitim öğretimden geri kalmasın diye isteyen her öğrencimize aylık 850 lira burs veya kredi veriyoruz. Bu rakam yüksek lisansta 1700 liraya, doktora da 2 bin 550 liraya çıkıyor. Sadece bu yıl, kredi veya burs alan 1 milyon 374 bin öğrencimiz var. Biliyorsunuz her ay bu ödemeleri ayın 6'sı ile 10'u arasında hesaplara yatırıyorduk. Kredi ve burs ödemelerini mayıs ayı için bu ayın 25'inden itibaren yatıracağız. Hayırlı olsun diyoruz." ifadelerini kullandı.

Aylardır aranıyordu! Korhan Berzeng olayında yeni gelişme: Kemikler ona ait olmayabilir! Aylardır aranıyordu! Korhan Berzeng olayında yeni gelişme: Kemikler ona ait... Haberi Görüntüle

''SELÇUK BAYRAKTAR'I DA GÖRMEK İSTERİZ''

İftar yemeğinin ardından bir genç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanına gelerek Selçuk Bayraktar'la bir araya gelmek istediklerini belirtip şu ifadeleri kullandı; "Sizleri ağırladığımız gibi Selçuk Bayraktar'ı da burada ağırlamak istiyoruz." dedi. Hemen telefonuyla Bayraktar'ı arayıp gençlerin talebini ileten Erdoğan, "Burada 4 bin öğrenci var. TEKNOFEST gençliği dediler ki bir de biz Selçuk ağabeyimizi aramızda görmek isteriz" 

Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Haberi Görüntüle

''BAYRAMA KADAR GELME SÖZÜNÜ VERDİ''

Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra öğrencilere müjdeli haberi duyurarak "Bayrama kadar gelme sözünü verdi" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading