Yandex Metrica
SON DAKİKA
Öğrenciler için son dakika tatil açıklaması: O ilde eğitime ara verildi

Öğrenciler için son dakika tatil açıklaması: O ilde eğitime ara verildi

Karadeniz genelinde hayatı olumsuz yönde etkileyen kar yağışı Artvin'de eğitim-öğretime bir günlüğüne ara verilmesiyle sonuçlandı.

Genel

23.01.2024, 20:28

Karadeniz'de yoğun kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Trabzon, Giresun ve Artvin'de 79 yerleşim yerine ulaşım sağlanamıyor. Artvin Valiliği, kent merkezi ve ilçelerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle okulların 1 günlüğüne tatil edildiğini açıkladı. Buna göre 20 Şubat Pazartesi günü Artvin'de okullar kar nedeniyle tatil.

Artvin Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, kentin bazı bölgelerinde etkili olan olumsuz hava koşulları nedeniyle Artvin merkez, Borçka, Murgul, Şavşat ve Yusufeli ilçelerinde eğitim öğretime 20 Şubat Pazartesi günü ara verildiği ifade edildi.

Açıklamada, il merkezi ve söz konusu ilçelerde, kamu kurumlarında görev yapan engelli ve hamile personelin de 1 gün süre ile idari izinli sayılacağı kaydedildi.

Bugün iki sefer iptal edilmişti! THY ile yolculuk yapacaklara duyuru:... Haberi Görüntüle

TRABZON VE GİRESUN'DA DA YOĞUR KAR VAR

Trabzon'un yüksek kesimlerinde zaman zaman etkili olan kar yağış nedeniyle Çaykara'da 2, Tonya'da 4 olmak üzere toplam 6 mahalleyle ulaşım sağlanamıyor.

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı ile ilçe belediyelerinin ekipleri, kapalı yolları ulaşıma açmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Giresun'da da etkisini gösteren kardan dolayı Alucra'da 4, Bulancak'ta 1, Çanakçı'da 2, Dereli'de 6, Eynesil'de 1, Görele'de 5 ve Keşap'ta 4 olmak üzere toplam 23 köyün yolu ulaşıma kapandı.

İl Özel İdaresince yolların ulaşıma açılması için çalışmalar devam ediyor.

x

Kar yağışı Doğu Anadolu bölgesini de etkisi altına aldı. Ardahan kent merkezi karla kaplandı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading