Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

O banka çıldırdı! Sadece 272 Bin TL’ye ev sahibi olacaksınız! Kampanyayı görenler gözlerine inanamadı

O banka çıldırdı! Sadece 272 Bin TL’ye ev sahibi olacaksınız! Kampanyayı görenler gözlerine inanamadı

Vakıfbank müşterilerine özel sunduğu kampanyada 145 metrekare 3+1 lüks daire sadece 272 Bin TL’den sahiplerini bulacak. Vatandaşlar kampanyanınn detaylarını şimdiden araştırmaya başladı..

Genel

01.03.2024, 00:20

Ülkemizde artan ev kira konut fiyatları sonrası Vakıfbank yaptığı bu hamle görenleri hayrete düşürdü. Vakıfbank yaptığı bu kampnaya ile bütün ezberleri adeta bozdu. Ev satın alacak kişiler bu haber, duyar duymaz başvurular başladı. İşte başvur detayları

Instagram'a ne kadar ceza kesildi? Rekabet Kurumu Facebook'a (Meta) neden... Haberi Görüntüle

3+1 EV SADECE 272 BİN TL

Uygun fiyata ev sahibi olmak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat ayakların satılık gayrimenkul ilanı Vakıfbank’tan geldi. 2+1 daire fiyatlarının 2 milyondan başladığı bu dönemde Vakıfbank, 3+1 odalı ve 145 metrekare büyüklüğünde ki daireyi toplam 272 bin TL’ye satışa çıkardı. Üstelik bu daire sıfır bir daire olup, lüks bir sitenin içerisinde yer alıyor.

Vakıfbank’tan toplamda satılığa çıkarılan bu dairenin peşin fiyatı 272.000 TL. Ama taksitle ödemek isteyenler için banka çok uygun faiz oranları ile konut kredisi veriyor ve almak isteyenler bu evi peşinatsız 4.450 TL’ye kira öder gibi sahip olabilirler.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading