Yandex Metrica
SON DAKİKA
NATO Genel Sekreteri Stoltenberg kritik tarihi duyurdu!

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg kritik tarihi duyurdu!

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinin ardından Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Ofisi'nde basın toplantısı düzenliyor. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Türkiye'nin meşru endişelerinin farkında olduklarını belirterek, "İsveç kendine düşen sorumluluğu yerine getirdi" dedi.

Genel

23.01.2024, 20:59

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinin ardından Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Ofisi'nde basın toplantısı düzenliyor.

THY'den 5 ülkeye gidecek olanlara uyarı: Girişinize izin verilmeyebilir! Haberi Görüntüle

"İSVEÇ, TÜRKİYE’NİN ENDİŞELERİNİ KARŞILAMAK İSTİYOR"

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, Türkiye'nin meşru endişelerinin anlatıklarını belirterek, "İsveç kendine düşen sorumluluğu yerine getirdi" dedi.

Jens Stoltenberg'in açıklamalarından satır başları:

"Türkiye'nin meşru endişelerinin farkındayız. İsveç kendine düşen sorumlulukları yerine getirdi, somut adımlar attı, yasalar değişti.

Vatandaşlar ihbar etti! Osmaniye'de şüpheli paket alarmı Haberi Görüntüle

12 HAZİRAN’DA BİR ARAYA GELECEĞİZ

12 Haziran'da bir araya geleceğiz. Türkiye ve İsveç arasındaki işbirliğini artırmalıyız. Madrid'deki anlaşma uyarınca kurulan daimi müşterek mekanizma kapsamında 12 Haziran'da bir araya geleceğiz. NATO'ya üyelik İsveç'i güçlü yapacaktır. Aynı zamanda NATO'yu ve Türkiye'yi güçlü yapacaktır. Türkiye ve İsveç arasındaki işbirliğini artırmalıyız."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading