Yandex Metrica

Muhalefetin yeni gündemi! 'Kim önce konuşacak'

Muhalefetin yeni gündemi! 'Kim önce konuşacak'

Millet İttifakı'nın ortağı CHP, İYİ Parti, Demokrat Parti ile Saadet, Deva ve Gelecek Partisi temsilcilerinin katıldığı Güçlendirilmiş Parlementer Sistem çalışması tamamlandı. 6 liderin katılacağı ortak toplantı ile sonuç açıklanacak.

Genel

23.01.2024, 18:39

CHP, İYİ Parti, Demokrat Parti, Saadet Partisi, DEVA Partisi ve Gelecek Partisi tarafından yapılan Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem çalışması yapıldı. 

Çalışmanın 6 liderin katılacağı ortak toplantı ile ocak ayında açıklanacağı bildirilmişti fakat şu an şubat ayının başında olacağı ifade ediliyor. 

Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Haberi Görüntüle

LİDERLER TOPLANMADAN KİM İLK KONUŞACAK TARTIŞMASI ÇIKTI 

Toplantı tarihi bile henüz açıklanmadan oturma sırası konuşulmaya başlandı. 

Geçen günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 6 liderin katılacağı toplantıya liderlerin ya da partilerin isimlerine göre alfabetik sıra ile oturmasını istediği belirtildi. 

Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Haberi Görüntüle

PARTİ İSİMLERİNE GÖRE SIRALAMA YAPILIRSA 

Aynı şekilde söz haklarının da alfabetik sıraya göre verilmesi konuşuluyor. 

Bu öneri diğer parti liderleri tarafından kabul görürse, parti sıralaması, CHP, DEVA, Demokrat Parti, Gelecek Partisi, İYİ Parti ve Saadet Partisi şeklinde olacak. 

Milli güvenlik dikkate alındı! Valilik duyurdu: Gabar ve Cudi Dağı bölgelerine girmek yasaklandı! Milli güvenlik dikkate alındı! Valilik duyurdu: Gabar ve Cudi Dağı... Haberi Görüntüle

LİDER İSİMLERİNE GÖRE SIRALAMA YAPILABİLİR 

Lider isimlerine göre olursa eğer, Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan, Gültekin Uysal, Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener ve Temel Karamollaoğlu şeklinde oluyor.

Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Haberi Görüntüle

TECRÜBEYE GÖRE SIRALAMA YAPILIRSA 

Fakat son bir öneri daha var, o da 'tecrübe' sırası. Buna göre, yaşları en büyük olandan en küçük olana göre sıralama yapılacak. Bu öneri kabul görürse, Temel Karamollaoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener, Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan ve Gültekin Uysal oluyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading