Yandex Metrica
SON DAKİKA
Muhalefetin Isparta yalanı ifşa oldu! Donarak değil kalpten ölmüş

Muhalefetin Isparta yalanı ifşa oldu! Donarak değil kalpten ölmüş

Geçtiğimiz günlerde Isparta’da evinde ölü bulunan Ramazan Nazlı’nın elektrik kesildiği için donarak öldüğü iddiasının yalan olduğu anlaşıldı. Kardeşleri, Ramazan Nazlı’nın kalp krizi sonucu öldüğünü açıklarken muhalefetin yalanını ifşa etmiş oldu.

Genel

27.02.2024, 02:17

Isparta'da birkaç gün önce yaşanan elektrik kesintisinin ardından sosyal medyada büyük bir algı operasyonu yapıldı. Isparta'nın Yalvaç ilçesinde yalnız yaşayan ve ikametinde geçtiğimiz pazar günü ölü bulunan 70 yaşındaki Ramazan Nazlı'nın elektrik kesintisi yüzünden 'donarak öldüğü' iddiası ortaya atıldı. Ancak işin aslı başka çıktı. Ramazan Nazlı'nın vefat ettiği gün ilçede elektrik kesintisi yaşanmadığı ortaya çıktı. Ramazan Nazlı'nın kalp krizinden yaşamını yitirdiği anlaşıldı. Ramazan Nazlı'nın "donarak öldüğü" iddiaları üzerine Valilik tarafından yapılan incelemede, evde elektrik akımının faal olduğu ve kurulu sobanın da kullanılmadığı tespit edildi.

Vatandaşlar ihbar etti! Osmaniye'de şüpheli paket alarmı Haberi Görüntüle

KALP YETMEZLİĞİ

Sabah gazetesinin haberine göre; Yalvaç Kaymakamı Haluk Şimşek, vefat eden Ramazan Nazlı'nın kardeşlerini makamına davet ederek basın açıklaması yaptı. Ramazan Nazlı'nın ölüm raporunda kalp yetmezliğinden hayatını kaybettiğinin belirtildiğine dikkati çeken Şimşek, "Yalvaç ilçemizde cumartesi günü hiçbir elektrik kesintisi olmamıştır. Ölen ağabeyimizin ölüm raporunda da kalp yetmezliğinden öldüğü belli olmuştur" ifadelerini kullandı.

Eğitime kar engeli! Hakkari Valiliği duyurdu: Eğitime 1 gün ara... Haberi Görüntüle

'5 YIL ÖNCE TEDAVİ GÖRÜYORDU'

Nazlı'nın kardeşi Haydar Nazlı da ağabeyinin donarak öldüğü iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi. Ağabeyinin sağlık sorunlarından dolayı hayatını kaybettiğini belirten Nazlı, "Solunum yetmezliği ve kalbinde sorun vardı. 5 yıl önce akciğer tedavisi gördü. Çıkan haberler bizi ailecek çok üzüyor. Yalan yanlış haberlere inanmayın. Ağabeyim tamamen kalp krizi sonucu vefat etti" dedi.

18 Mart (bugün) İstanbul'da otobüsler ücretsiz mi, indirimli mi? İETT... Haberi Görüntüle

SUÇ DUYURUSU

Nazlı'nın diğer kardeşi Bülent Nazlı da, "Ağabeyimin ne paraya, ne yemeğe, ne de kıyafete ihtiyacı vardı. Ona bakıyorduk" diye konuştu. Bu arada Nazlı'nın, 'elektrik faturasını ödemediği için elektriğinin kesik olduğu' yönünde açıklama yapan CHP Yalvaç İlçe Başkanı Ali Arı hakkında ise "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik" iddiasıyla suç duyurusunda bulunuldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading