Yandex Metrica

Muğla, Aydın, İzmir ve Antalya depremle sarsıldı! AFAD depremin büyüklüğünü 5,4 olarak duyurdu

Muğla, Aydın, İzmir ve Antalya depremle sarsıldı! AFAD depremin büyüklüğünü 5,4 olarak duyurdu

Batı Anadolu'da saat 15:37'de meydana gelen deprem büyük paniğe yol açtı. Sarsıntı Muğla, İzmir ve Aydın başta olmak üzere çok sayıda ilde hissedildi.

Genel

23.01.2024, 20:21

Adalar Denizi ve Batı Anadolu'da son günlerde artış gösteren depremlere bir yenisi daha eklendi. İzmir, Muğla, Aydın ve çevresinde hissedilen büyük ölçekli sarsıntı büyük panik oluşturdu. 

Yaklaşık 10 saniye boyunca devam eden depreme ilişkin veriler AFAD Deprem Dairesi tarafından açıklandı. 

Buna göre depremin merkez üssü Muğla'nın Seydikemer ilçesinin 80 kilometre açıklarıydı. 

Akdeniz'in 41 km derininde gerçekleşen depremin büyüklüğü 5,4 olarak ölçüldü. 

Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne sıklıkla temizlemeliyiz? Havlular kaç günde bir yıkanmalı? Çöp kutuları yıkanır mı? Zeminleri her gün silmek mi gerekiyor? Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne... Haberi Görüntüle

KANDİLLİ'YE GÖRE 5,7!

Akdeniz'deki depremin büyüklüğünü Kandilli Rasathanesi 5,7 olarak duyurdu. AFAD ile Kandilli verileri arasındaki uyumsuzluk son depremle birlikte yine ortaya çıktı. 

Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı) hangi ilde? Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı)... Haberi Görüntüle

İŞTE DEPREMİN OLDUĞU NOKTA

Ege Bölgesi'ni sarsan depremin Fethiye-Seydikemer sahil bandı ile Rodos adası ortasında, Akdeniz derinliklerinde olduğu tespit edildi. 

Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Haberi Görüntüle

BAKAN KURUM BÖLGEYE GİDİYOR

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum incelemelerde bulunmak üzere depremin etkilediği bölgeye gidiyor. Seydikemer, Fethiye ve Kaş'ta temaslarda bulunması beklenen Kurum, sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı: "Akdeniz'de meydana gelen, başta Muğla olmak üzere çevre illerden de hissedilen deprem nedeniyle şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk bulunmuyor. Ekiplerimizle takipteyiz. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun."

Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL para ve trafikten men cezası! Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL... Haberi Görüntüle

O ANLARI BÖYLE KAYDETTİLER

Vatandaşların deprem sırasında kaydettiği görüntüler sosyal medyada yer buldu. İlk birkaç saniyede büyük sarsıntı yaşatan deprem sırasında evlerdeki lambalar sallanırken mutfak eşyaları ise sarsıntıyla birlikte yere düştü. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading