Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

MSB Dünya Hayvanları Koruma Günü'nde 'Maske'yi tanıttı

MSB Dünya Hayvanları Koruma Günü'nde 'Maske'yi tanıttı

Milli Savunma Bakanlığı, Dünya Hayvanları Koruma Günü'nde patlayıcı arama köpeği "Maske"yi sosyal medya hesabından tanıttı.

Genel

23.01.2024, 18:04

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Dünya Hayvanları Koruma Günü'nde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Hava Kuvvetlerinde patlayıcı madde arama köpeği olarak görev yapan Maske'yi tanıttı.

Rüyada saat görmek ne demek? Rüyada saat takmak ne anlama... Haberi Görüntüle

2 SENE EĞİTİM ALDI

Milli Savunma Bakanlığı'nın Twitter hesabından paylaşılan videoda, "Hv. 08002" sicil numaralı Maske hakkında bilgiye yer verildi. 2008'de doğan ve iki sene boyunca eğitim alan Maske'nin ilk tayin yeri 10. Tanker Üs Komutanlığı oldu. Maske ilk olarak 2010-2013 yıllarında Adana'da göreve çıktı ve 2013 yılında 8. Ana Jet üs Komutanlığına atandıktan sonra emekli olduğu 2018'e kadar Diyarbakır'da başarıyla görevine devam etti.

Emekliliğinin ardından 181. Jet Filo Komutanlığınca sahiplenilen Maske, artık Pars Filosu'na emanet. Bakanlığın paylaşımında, "Maske, şimdilerde emekliliğin tadını çıkarıyor. Maske'nin ve tüm sevimli dostlarımızın bu özel gününü kutluyoruz." ifadelerine yer verildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading