Yandex Metrica

Sitede Ara

MSB 30 Bin 63 personel alım başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak? MSB personel alımı hangi branşlarda olacak, başvuru şartları neler?

MSB 30 Bin 63 personel alım başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak? MSB personel alımı hangi branşlarda olacak, başvuru şartları neler?

Milli Savunma Bakanlığı 30 Bin 62 personel alımı yapacağını Bakan Hulusi Akar açıkladı. Duyurunun ardından vatandaşlar başvuruların ne zaman başlayacağını başvuru tarihlerini araştırmaya başladı. Peki, MSB 30 Bin 63 personel alım başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak? MSB personel alımı hangi branşlarda olacak, başvuru şartları neler?

Genel

14.02.2024, 23:32

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar yaptığı açıklama ile 30 bin 62 personel alımı yapılacağını geçtiğimiz günlerde duyurdu. Açıklama sonrasında vatandaşlar başvuruların ne zaman başlayacağını başvuru şartlarını araştırıyor. Peki, MSB 30 Bin 63 personel alım başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak? MSB personel alımı hangi branşlarda olacak, başvuru şartları neler?

Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne sıklıkla temizlemeliyiz? Havlular kaç günde bir yıkanmalı? Çöp kutuları yıkanır mı? Zeminleri her gün silmek mi gerekiyor? Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne... Haberi Görüntüle

MSB PERSONEL BAŞVURULARI NE ZAMAN?

Milli Savunma Bakanlığı bünyesinde ; subay, astsubay, devlet memuru, işçi gibi farklı alanlara istihdam sağlanacağı Bakan Hulusi Akar tarafından duyurulmuştu. Ancak başvuru tarihleri henüz belli olmadı

22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık mı? 22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık... Haberi Görüntüle

BAKAN AKAR 30 BİN PERSONEL ALIMI AÇIKLAMASI

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, MSB personel alımına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Akar, “Nitelikli insan gücünün temini konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Subay, astsubay, devlet memuru, işçi, askerî öğrenci ve sözleşmeli er alımına yönelik çalışmalar devam ediyor. Bu yıl içinde toplam 30 bin 62 personel temini için planlamalarımızı yaptık. Sürecimiz başladı, uygulamalarımız devam ediyor. 2 Nisan’da yapılacak askerî öğrenci aday belirleme sınavı ile öğrenci alımına yönelik çalışmaları başlayacak, daha sonra hazirandaki mülakatlarla devam edecek. Tüm gençlerimizi bize katılmaya, Millî Savunma Bakanlığının, Türk Silahlı Kuvvetlerinin geleceğinde ve ülkemizin savunma ve güvenliğinde görev almaya davet ediyoruz. Bunun parlak ve kutlu bir gelecek olduğunun da gençlerimiz tarafından bilinmesini istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading