Yandex Metrica

MİT'ten nokta operasyonu! Çukur eylemlerini planlayanların üstüne çizik atıldı

MİT'ten nokta operasyonu! Çukur eylemlerini planlayanların üstüne çizik atıldı

Son dakika gelişmesine göre; MİT'in Irak'ın kuzeyindeki operasyonuyla 2015'teki çukur eylemlerinin planlayıcılarından PKK/KCK'lı terörist Renas Ermeğan ile Nevzat Durmuş etkisiz hale getirildi.

Genel

23.01.2024, 18:23

Milli İstihbarat Teşkilatı, Irak’ın kuzeyinde gerçekleştirdiği operasyonda PKK/KCK’lı iki terörist etkisiz hale getirdi.

Teröristlerin, PKK/KCK’nın şehir yapılanması olan YPS mensupları Gelhat kod Renas ERMEĞAN ve Merhas kod Nevzat DURMUŞ olduğu tespit edildi.

Meteorolojiden 17 il için sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek! Meteorolojiden 17 il için sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek! Haberi Görüntüle

ŞEHİTLERİN KANI YERDE KALMADI

Nokta atışı ile etkisiz hale getirilen Renas ERMEĞAN, 2015’te Şırnak/Cizre ve Silopi’de gerçekleştirilen çukur/barikat eylemlerinde, güvenlik güçlerine karşı çok sayıda eylemin planlayıcısı ve uygulayıcısıydı.

Nevzat DURMUŞ da örgütün 2015’te Şırnak/Beytüşşebap’a düzenlediği saldırının hazırlığı ve tamamlanmasında aktif olarak yer aldı. Örgütün Suriye – Irak arasındaki aktarım faaliyetlerinin koordinasyonunu sağlamaktaydı. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading