Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Meteoroloji uyardı! Kuvvetli yağışa dikkat

Meteoroloji uyardı! Kuvvetli yağışa dikkat

Meteoroloji'den yapılan son dakika değerlendirmelere göre, İstanbul, Balıkesir, Bursa, Yalova, Osmaniye, Sinop başta olmak üzere yurdun birçok yerinde kuvvetli sağanak yağış bekleniyor.

Genel

23.01.2024, 17:58

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 14 Eylül Salı tarihli hava durumu raporu yayınlandı. Eylül ayı ortasına gelinmesiyle birlikte yağışlar daha etkili olmaya başladı.

Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimleri parçalı ve yer yer çok bulutlu, İç Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun batısı, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, İstanbul, Balıkesir, Bursa, Yalova, Osmaniye, Sinop, Artvin, Erzurum ve Ardahan çevreleri ile Kastamonu ve Hatay’ın kıyı, Kahramanmaraş'ın batı, Adana’nın kuzey kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Eğitime kar engeli! Hakkari Valiliği duyurdu: Eğitime 1 gün ara... Haberi Görüntüle

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan uyarıya göre, yağışların, Denizli ve Burdur çevreleri ile Antalya'nın batısının iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Denizli ve Burdur çevreleri ile Antalya'nın batısının iç kesimlerinde sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading