Yandex Metrica

Meteoroloji saat verip son dakika uyarısı yaptı! Nisan ayında kuvvetli kar geliyor

Meteoroloji saat verip son dakika uyarısı yaptı! Nisan ayında kuvvetli kar geliyor

Son dakika haberleri... Meteoroloji Genel Müdürlüğünce akşam saatlerinden itibaren Bolu'nun yüksek kesimlerinde kuvvetli kar beklendiği bildirildi.

Genel

23.01.2024, 19:07

Son dakika! Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), haftalık hava durumu tahmin raporunu resmi internet sitesinden yayınladı. Bir hafta boyunca yurdun genelinde soğuk hava ve sağanak yağışlar hakim olacak. Akşam saatlerinden itibaren Bolu'nun yüksek kesimlerinde kuvvetli kar bekleniyor.

İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi  vuruldu! İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi vuruldu! Haberi Görüntüle

BOLU'DA AKŞAM SAATLERİNDE  İTİBAREN KAR YAĞACAK

Genel Müdürlükten yapılan yazılı açıklamaya göre, pazartesi günü Ankara, İstanbul, İzmir dahil tam 32 ilde kuvvetli sağanak beklenirken bugün Bolu'da sağanak şeklinde başlayacak yağışın akşam saatlerinden itibaren yüksek kesimlerde yer yer kuvvetli kar yağışına dönmesi bekleniyor.

Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL para ve trafikten men cezası! Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL... Haberi Görüntüle

DON VE TİPİ UYARISI

Başta Bolu Dağı Geçidi olmak üzere meydana gelebilecek ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don ile tipi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı) hangi ilde? Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı)... Haberi Görüntüle

EGE, KARADENİZ VE AKDENİZ'DE KUVVETLİ RÜZGAR

Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre, Karadeniz'de rüzgarın, batı ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın, Karadeniz'in batısında salı günü sabah saatlerinde, doğusunda ise akşam saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor. Ege Denizi'nde rüzgarın, yarın kuzey ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın, salı günü ilk saatlerden sonra etkisini kaybetmesi öngörülüyor. Batı Akdeniz'de ise rüzgarın yarın batı ve güneybatı, akşam saatlerinden sonra kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın, salı günü öğle saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor. Doğu Akdeniz'de rüzgarın yarın öğle saatlerinden itibaren batı ve güneybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) eseceği tahmin edilirken, fırtınanın, salı günü ilk saatlerde etkisini kaybetmesi öngörülüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading