Yandex Metrica
SON DAKİKA
Meteoroloji'den yağmur ve fırtına uyarısı! Bu illerde yaşayanlar dikkat

Meteoroloji'den yağmur ve fırtına uyarısı! Bu illerde yaşayanlar dikkat

Meteoroloji'den son dakika açıklaması yapıldı. Yağmur ve fırtına uyarısı yapıldı. Buna göre, Muğla, Antalya, Hakkari ve Van çevreleri yağmurlu, Marmara ve Kuzey Ege'de kuvvetli rüzgarın etkisi altında olacak.

Genel

23.01.2024, 18:11

26 Ekim güncel hava durumu raporu yayımlandı. Meteoroloji'den yapılan son dakika açıklamasında, Muğla, Antalya, Van ve Hakkari için yağmur, Marmara ve Ege için fırtına uyarısı yapıldı. İstanbul ise, parçalı ve az bulutlu geçecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve iç kesimleri ile güneybatısının parçalı yer yer çok bulutlu, Van, Hakkari, Trabzon, Rize ve Artvin kıyıları, Muğla'nın doğusu, Burdur'un güneyi ve Antalya'nın batı çevrelerinin yerel olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklıklarının kuzeydoğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde biraz artacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu'da güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın kuzey ve batısı, Batı Karadeniz'in batısı ve Kuzey Ege'de kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

Son tarih belli oldu! Ehliyeti olanlar dikkat: Yaptırmazsanız 15 TL... Haberi Görüntüle

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI

Rüzgarın; Marmara'nın kuzey ve batısı, Batı Karadeniz'in batısı ve Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Rüyada saat görmek ne demek? Rüyada saat takmak ne anlama... Haberi Görüntüle

DON TEHLİKESİNE DİKKAT

Karadeniz'in iç kesimleri ve İç Anadolu'nun kuzeydoğusunda zirai don tehlikesi riski olduğundan dolayı başta tarımsal faaliyetlerle uğraşan üreticilerimiz ve ilgililer ile vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading