Yandex Metrica

Meteoroloji'den o ilimiz için son dakika "sağanak" uyarısı: Çok kuvvetli geliyor

Meteoroloji'den o ilimiz için son dakika "sağanak" uyarısı: Çok kuvvetli geliyor

Meteoroloji, İzmir için flaş bir uyarıda bulundu. Kent genelinde yarın sabah saatlerinde kuvvetli; güney ve doğu ilçelerinde ise çok kuvvetli gök gürültülü sağanak yağmur beklendiği açıklandı. Vatandaşlardan sel, su baskını, yıldırım düşmesi gibi durumlara karşı dikkatli olmaları istendi.

Genel

23.01.2024, 20:05

Meteoroloji'den İzmir için son dakika sağanak yağış uyarısı geldi. 2'nci Bölge Müdürlüğü'nce yapılan açıklamada  kuvvetli yağışın yarın 09.00'da başlayacağı ve saat 21.00'e kadar aralıklarla devam edeceği tahmini paylaşıldı. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Haberi Görüntüle

DOLU YAĞIŞI DA İHTİMAL DAHİLİNDE 

"Sabah saatlerinden itibaren başlayacak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; İzmir il genelinde kuvvetli (20- 50 kg/m2), yerel olarak çok kuvvetli (50-75 kg/m2 ), güney ve doğu ilçelerinde (Seferihisar, Menderes, Torbalı, Selçuk, Bayındır, Tire, Ödemiş, Beydağ, Kiraz) çok kuvvetli ve yerel olarak şiddetli (51- 100 kg/m2) olması tahmin ediliyor. Yağışlarla beraber rüzgarın güney yönlerden kuvvetli zaman zaman fırtına (40-70 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading