Yandex Metrica

Meteoroloji'den İstanbul'a kritik sis uyarısı

Meteoroloji'den İstanbul'a kritik sis uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, etkisini gösterecek sis için bu akşam saatlerinden yarın öğle saatlerine kadar 'sarı kod' uyarısında bulundu.

Genel

23.01.2024, 22:01

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından sarı kod ile yapılan uyarıda 'Yer yer yoğun olmak üzere sis hadisesi beklendiğinden ulaşımda aksamalar ve görüş mesafesinde azalma gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunmalıdır.' açıklaması yapıldı.

Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Haberi Görüntüle

SİLİVRİ'DE SİS ETKİSİNİ GÖSTERMEYE BAŞLADI

Sabah saatlerinde Silivri'de etkisini göstermeye başlayan sis öğleden sonra da devam etti. Yoğun sis nedeniyle sürücüler kontrollü bir şekilde sürüşlerini gerçekleştiriyor. 

Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı var Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı... Haberi Görüntüle

İSTANBUL'UN GENELİNE SİS HAKİM OLDU

İstanbul'un genelinde de sis etkisini gösterdi. Yoğun sis nedeniyle görüş mesafesi azaldı. Şehir içi vapur hatlarında bazı seferler iptal edildi. 

İstanbul Boğazı da sis nedeniyle çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı.  

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading