Yandex Metrica
SON DAKİKA
Meteoroloji'den 22 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı! Kuvvetli kar yağışlarına dikkat

Meteoroloji'den 22 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı! Kuvvetli kar yağışlarına dikkat

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika açıklaması geldi. Meteoroloji, İstanbul ve İzmir'in de olduğu 22 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı yaptı. Söz konusu illerde; kar yağışı ve kuvvetli rüzgarın etkili olması bekleniyor.

Genel

23.01.2024, 19:01

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 22 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı yapıldı. 

Turuncu kodlu uyarı: Hakkari, Van, Bitlis, Muş, Iğdır

Sarı kodlu uyarı: Erzurum, Tunceli, Bingöl, Siirt, Şırnak, Kırklareli, Edirne, Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli, Yalova, Bilecik, Bursa, Balıkesir, Çanakkale, İzmir, ManisaFIRTINA MARMARA BÖLGESİ'Nİ TERK EDİYOR

Marmara Bölge geneli ile İzmir ve Manisa çevrelerinde dün başlayan kuvvetli rüzgar ve fırtınanın bugün akşam saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor. 

Rüyada saat görmek ne demek? Rüyada saat takmak ne anlama... Haberi Görüntüle

KUVVETLİ KAR YAĞIŞLARINA DİKKAT

Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün güneydoğu kesimlerde görülecek olan kar yağışlarının, Hakkari, Bitlis ve Muş çevreleri ile Erzurum’un güneydoğu, Siirt ve Şırnak’ın doğu, Van’ın güney ilçelerinde Perşembe günü sabah saatlerine kadar kuvvetli ve yer yer yoğun (15-40 cm) olacak şekilde yeni örtü yapması bekleniyor. 

THY'den dikkat çekem kampanya: 65 yaş ve üstüne yüzde 25... Haberi Görüntüle

ÇIĞ TEHLİKESİNE DİKKAT

Doğu Anadolu Bölgesi geneli ile Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde yüksek kar örtüsüne sahip dik yamaçlı yerlerde çığ riski bulunmakta. Özellikle Tunceli, Bingöl, Muş, Ağrı, Bitlis, Van ve Hakkari çevrelerinde  vatandaşların ve yetkililerin çığ riskine karşı dikkatli ve tedbirli olmaları, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yayınlayacağı güncel hava tahmin ve uyarı raporlarını takip etmeleri önerildi. 


 

Diyarbakır'da terör örgütü PKK'ya operasyon: 26 şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

5 GÜNLÜK HAVA TAHMİN RAPORU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 5 günlük hava durumu tahmin raporu yayımlandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading