Yandex Metrica

Mermer suyu içerek ölmüştü! Son fotoğrafında dikkat çeken detay şok etti

Mermer suyu içerek ölmüştü! Son fotoğrafında dikkat çeken detay şok etti

Çalıştığı otelde su sandığı mermer cilasını içip hayatını kaybeden halkla ilişkiler görevlisi Özde Çivici'nin , hastanedeyken kardeşi Eda Çivici ile çekilen son fotoğrafı ortaya çıktı. Çivici'nin fotoğrafta ölümüne neden olan şişeyle ve serumla poz verdiği görülüyor.

Genel

23.01.2024, 18:33

İzmir'de çalıştığı otelde su sandığı mermer cilası içince hayatını kaybeden halkla ilişkiler görevlisi Özde Çivici'nin, hastanedeyken kardeşi Eda Çivici ile çekilen son fotoğrafı ortaya çıktı. Fotoğrafta Eda Çivici bir elinde ablası Özde Çivici'nin içerek ölümüne neden olan içinde mermer sıvısı bulunan pet şişeyi tutarken, bir eliyle de serumu tutarken görülüyor.

Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Haberi Görüntüle

'BU BİZİM SON FOTOĞRAFIMIZMIŞ ABLAM'

SABAH gazetesinin ulaştığı habere göre. ablasının dakikalar sonra öleceğinden habersiz son fotoğrafı çektiren Eda Çivici, "Bu bizim son fotoğrafımızmış ablam. 27 Aralık 2021 anısına. Seni hep çok çok çok çok seviyorum. İyi ki benim ablamsın ve iyi ki varsın. Yeni ilk her şeyi sana anlatacağım. Yine seninle dertleşeceğim. Biz bu fotoğrafı çekilirken seninle sonrasında kahve içmeyi düşünüyorduk. Anısı kalsın dedik. Şimdi sen anım, anım oldum. Seni seviyorum meleğim hep benimlesin" sözleriyle duygularını özetledi.

Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı var Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı... Haberi Görüntüle

YORGUN HALİ DİKKATLERDEN KAÇMADI

İzmir'in Selçuk ilçesinde 27 Aralık Pazartesi günü çalıştığı otelde su sandığı mermer cilasını içince hayatını kaybeden halkla ilişkiler görevlisi Özde Çivici'nin, hastanedeyken kardeşi Eda Çivici ile çekilen son fotoğrafı ortaya çıkmıştı. Eda Çivici'nin, bir elinde ablasının ölümüne neden olan, içinde mermer sıvısı bulunan pet şişeyi, bir eliyle de serumu tutarken görülen fotoğrafta, Özde Çivici'nin ne kadar bitkin olduğu gözlerinden anlaşılıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading