Yandex Metrica

Merkez Bankası Başkanı değişti: İşte piyasalarda hareketlilik (Dolar, euro, altın fiyatları)

Merkez Bankası Başkanı değişti: İşte piyasalarda hareketlilik (Dolar, euro, altın fiyatları)

Merkez Bankası Başkanlığına Hafize Gaye Erkan getirildi. En genç ve ilk kadın Merkez Başkanı ünvanlarını alan Erkan’ın TCMB Başkanlığı'na atanmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Bu karar sonrası piyasalardaki son durumda vatandaşlar tarafından yakından takip edilmeye başlandı.

Genel

23.01.2024, 21:00

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanlığına Hafize Gaye Erkan atandı. Cumhurbaşkanlığı Atama kararları Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı. Bu karar sonrasında vatandaşlar piyasalardaki son durumu yakından takip etmeye başladı.

Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Haberi Görüntüle

İŞTE PİYASALARDAKİ SON DURUM 

Dolar kuru sert bir şekilde 23,00 seviyesinin üzerine yönelirken, TL gelişmekte olan ülke para birimlerinin gerisinde hareket sergiliyor. Dolar kuru kademeli yükselişine devam ediyor. 23,60 seviyesi direnç olarak izlenebilir. 23,00 seviyesi ise destek haline geldi.

Gram altın yeni güne 1482 lira seviyesinde başlarken dolar TL bu sabah 23 lira 50 kuruş seviyesinde işlem görüyor. Euro ise 25.47 TL seviyesinde hareketini sürdürüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading