Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Mehmetçiğe afet bölgesi Ayancık'ta doğum günü sürprizi

Mehmetçiğe afet bölgesi Ayancık'ta doğum günü sürprizi

Batı Karadeniz'de tarihin en büyük sel felaketlerinden biri olarak derin izler bırakan afetin Sinop Ayancık'taki izlerini silmeye çalışan askerler, doğum günü sürpriziyle büyük mutluluk yaşadı.

Genel

23.01.2024, 21:58

Türkiye'nin çeşitli şehirlerinden Sinop'un Ayancık ilçesine gelerek, canla başla çalışan ve yaraların sarılmasına dört koldan destek veren askerler, doğum günü sürpriziyle moral depoladı. Sel baskınlarının yaşandığı afet sebebiyle çok sayıda ev, iş yeri ve kamu kurum binasının sular altında kaldığı ilçede Mehmetçik bir taraftan da temizlik çalışması yürütüyor.

Ayancık'ta sel baskınlarının etkilediği Ayancık Devlet Hastanesinde sürdürülen temizlik çalışmalarına destek olarak, hastanenin kısa zamanda tekrar kısmi olarak hizmete açılmasında önemli rol oynayan askerler, ilçenin Cevizli Mahallesi'nde yer alan ev ve kamu binalarındaki temizlik faaliyetlerini de sürdürüyor.

Instagram'a ne kadar ceza kesildi? Rekabet Kurumu Facebook'a (Meta) neden... Haberi Görüntüle

ÇALIŞMALAR SIRASINDA DOĞUM GÜNLERİ KUTLANDI

Selin derin hasarlar bıraktığı bölgede, yaraların sarmak için canla başla çalışan askerlerin moral ve motivasyonlarının yüksek tutulması için her destek sağlanırken, zaman zaman sürprizler de yaşanabiliyor. Ayancık Kaymakamlığı, ilçedeki çalışmalarda yer alan bazı askerlere doğum günü sürprizi yaptı. Afetin ardından bölgede özveriyle çalışan askerler için doğum günü pastası kesildi.

Ayancık Kaymakamı İsmail Pendik, çalışmalara katılan askerlere emekleri için teşekkür ederek, "Allah devletimize zeval vermesin. Emekleriniz ve destekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading