Yandex Metrica
SON DAKİKA
Mehmet Aslantuğ hangi partiden milletvekili adayı oldu? Mehmet Aslantuğ hangi partinin Milletvekili adaylık teklifini kabul etti?

Mehmet Aslantuğ hangi partiden milletvekili adayı oldu? Mehmet Aslantuğ hangi partinin Milletvekili adaylık teklifini kabul etti?

Ekranların sevilen oyuncusu Mehmet Aslantuğ Milletvekili adayı olduğu gündeme bomba gibi düştü. Hem izleyicilerin hem de sevenleri tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Bu gelişmenin ardından vatandaşlar Mehmet Aslantuğ’un hangi partiden aday olduğu ile ilgili araştırmalara başladı. Peki, Mehmet Aslantuğ hangi partiden milletvekili adayı oldu? Mehmet Aslantuğ hangi partinin Milletvekili adaylık teklifini kabul etti?

Genel

23.01.2024, 20:38

Yürek Çıkmaz dizinin sevilen oyuncu Mehmet Aslantuğ ile ilgili şaşırtıcı gelişmeler yaşandı. Mehmet Aslantuğ’un Milletvekili adayı olduğu gündemde ses getirdi. Bu gelişmelerin ardından oyuncunun sevenleri ve vatandaşlar Mehmet Aslantuğ’un hangi partiden Milletvekili adayı olduğunu merak ediyor. Peki, Mehmet Aslantuğ hangi partiden milletvekili adayı oldu? Mehmet Aslantuğ hangi partinin Milletvekili adaylık teklifini kabul etti?

Vatandaşlar ihbar etti! Osmaniye'de şüpheli paket alarmı Haberi Görüntüle

MEHMET ASLANTUĞ HANGİ PARTİDEN MİLLETVEKİLİ ADAYI OLDU?

Mehmet Aslantuğ’un Milletvekili aday olduğunu açıklayan TİP Genel Başkanı Erkan Baş, "Bize güç veren sevgili Mehmet Aslantuğ'a yürekten teşekkür ediyorum. TİP senin kaptan" dedi. Mehmet Aslantuğ, seçimlere sayılı günler kala Türkiye İşçi Partisi'nden milletvekili adayı oldu. TİP Genel Başkanı Erkan Baş ise Aslantuğ için Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Onu sadece unutulmayan rolleriyle değil, planlı bir provokasyona maruz bırakılan Ahmet Kaya'yı cesurca savunmasıyla da hep şükranla hatırlıyoruz. Adaylık teklifimizi kabul ederek bize güç veren sevgili Mehmet Aslantuğ'a yürekten teşekkür ediyorum TİP senin kaptan" ifadelerini kullandı.

Rüyada saat görmek ne demek? Rüyada saat takmak ne anlama... Haberi Görüntüle

MEHMET ASLANTUĞ KİMDİR?

Samsun ili Çarşamba ilçesinin Dikbıyık mahallesinde dünyaya gelen Aslantuğ,anne tarafından Ubıh, baba tarafından Abzah olan Çerkes kökenli çiftçi bir ailenin 5. ve son çocuğu olarak doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini ise Terme ilçesinde tamamladı. 1978 yılında işletme fakültesine kaydını yaptırdı ancak öğrencilik yıllarında, Deneme Sahneleri nde başlayan oyunculuğunu, 1985 yılında, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme eğitimini bırakarak profesyonelleştirdi. 1993 yılında Detay Film'i kurdu. Arzum Onan'la evli. Can adında bir oğlu var.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading