Yandex Metrica
SON DAKİKA
Marmaris'te Azerbaycan ekibinin kurtardığı evine Azerbaycan bayrağı astı

Marmaris'te Azerbaycan ekibinin kurtardığı evine Azerbaycan bayrağı astı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde yaşayan İbrahim Pala, Azerbaycanlı ekipler tarafından alevlerden kurtarılan evindeki Türk bayrağının yanına Azerbaycan bayrağı astı.

Genel

23.01.2024, 17:47

Muğla'nın Marmaris ilçesinde yaşayan İbrahim Pala, ilçede çıkan orman yangınında Azerbaycan Olağanüstü Haller Bakanlığına bağlı itfaiye ekipleri tarafından alevler arasından kurtarılan evinde asılı duran Türk bayrağının hemen yanına bir de Azerbaycan bayrağı astı.

18 Mart (bugün) İstanbul'da otobüsler ücretsiz mi, indirimli mi? İETT... Haberi Görüntüle

TÜRK BAYRAĞININ YANINA ASTI

Marmaris'in Hisarönü Mahallesi'nde yer alan ormanlık alanın sınırında bulunan evde yaşayan 56 yaşındaki Pala, çevrelerini kaplayan alevlerden kurtulma anlarını anlattı.

Pala, ailesiyle birlikte korku dolu anlar yaşadıklarını ve Türkiye'nin yangınla mücadelesine destek olmak için Azerbaycan'dan yardıma gelen itfaiye ekibi sayesinde bugün evinde oturabildiğini belirtti. Marmaris'te bulunan bir otelde çalıştığını belirten Pala, yangın başlar başlamaz evine gidip, ailesiyle çevrede önlem almaya çalıştıklarını anlattı. Yangının hemen ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığına ekiplerinin evine gelip, hasar tespit çalışması yaptığını anlatan Pala, "Evimdeki hasarları ölçtüler, biçtiler. Marmaris Kaymakamlığı acil olarak camlarımızın takılması için 10 bin lira gönderdi. Devletimiz sağ olsun, var olsun." diye konuştu. Evinde daima Türk bayrağının asılı olduğunu beelirten Pala, bu bayrağın yanında bir de Azerbaycan bayrağının dalgalanacağını söyledi ve Türk bayrağının yanına Azerbaycan bayrağı astı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading