Yandex Metrica
SON DAKİKA
Maraşlılardan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a davullu zurnalı destek!

Maraşlılardan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a davullu zurnalı destek!

Kahramanmaraş'ta yaklaşık 25 müzisyenden oluşan Abdal Halil Ağa’nın torunları, davul ve zurnalarla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için destek gösterisi yaptı.

Genel

23.01.2024, 18:36

Kahramanmaraş’ta yaklaşık 25 müzisyenin katıldığı davul ve zurnalı etkinlikte, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek verildi.

Rüyada saat görmek ne demek? Rüyada saat takmak ne anlama... Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A DESTEK GÖSTERİSİ

Ulu Cami Meydanı’na gelen Abdal Halil Ağa’nın torunları, davul ve zurnalarla Cumhurbaşkanı Erdoğan için destek gösterisi yaptı. Gösteriyi izleyen vatandaşlar o anları cep telefonlarıyla kaydederken müzisyenler, mehter marşı ve Maraş halk oyunu çaldı.

Eğitime kar engeli! Hakkari Valiliği duyurdu: Eğitime 1 gün ara... Haberi Görüntüle

'ÜLKEMİZİ, ZİLLETİN TEMSİLCİLERİNE TESLİM ETMEYECEĞİZ'

Davul zurnalı gösterinin ardından açıklama yapan 46 yaşındaki fabrika işçisi Hacı Altun, “Bugün burada toplanmamızın sebebi ekonomi üzerinden ülkemize açılan savaştır. Kim ne derse desin, ülkemizi kağıt parçasına, bunun arkasına düşüp tapanlara ve zilletin temsilcilerine teslim etmeyeceğiz.” dedi.

Instagram'a ne kadar ceza kesildi? Rekabet Kurumu Facebook'a (Meta) neden... Haberi Görüntüle

'SİVİL İNSİYATİF OLARAK BURDAYIZ'

''İlelebet Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında olduklarını ifade eden Altun, “Sivil inisiyatif olarak buradayız. Ne diyor Aşıkoğlu Hüseyin, ‘Maraş bize mezar olmadan, düşmana gülizar olmaz’. Şehit kanlarıyla sulanmış bu vatan toprağını canımızla ve kanımızla muhafaza edeceğimize ant içtik.” diye konuştu.

Instagram'a ne kadar ceza kesildi? Rekabet Kurumu Facebook'a (Meta) neden... Haberi Görüntüle

'ÜLKENİZE SAHİP ÇIKIN'

Doların Türk milletinin ayakları altında olduğunu ifade eden Altun, “Zillet ortaklarına sesleniyorum, adam gibi yerinizde durun ülkenize sahip çıkın. Yoksa 15 Temmuz’da tanka, topa ve mermiye göğüs geren bu millet hiçbir zaman vatanın hiçbir toprağını size teslim etmeyecektir. Biz diyoruz ki, eğer reisin kılına dokunacak olunursa, canımızla kanımızla ölmeye ant içmişiz. Sizin taptığınız bu dolar, Müslüman Türk milletinin ayağının altındadır.” dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading