Yandex Metrica
SON DAKİKA
Lüleburgaz'da dehşet! Kız kardeşiyle telefonda konuşurken cinayete kurban gitti

Lüleburgaz'da dehşet! Kız kardeşiyle telefonda konuşurken cinayete kurban gitti

Kırklareli Lüleburgaz Belediyesi'nde çalışan ve yaklaşık bir ay önce evlenen İlknur Gökay Tuncel yürüyerek evine giderken önceden tanıdığı Selçuk Gezici'nin bıçaklı saldırısı sonucu yaşamını yitirdi. Olaydan sonra kendisini de bıçakla yaralayan Selçuk Gezici, tedavi altına alındı. İlknur Gökay Tuncel’in kız kardeşiyle telefonla konuştuğu sırada bıçaklanarak öldürüldüğü ortaya çıktı.

Genel

23.02.2024, 07:17

Lüleburgaz Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nde çalışan İlknur Gökay Tuncel, akşam saatlerinde işten çıktıktan sonra, evine giderken, Fatih Caddesi'nde Selçuk Gezici’nin  bıçaklı saldırısına uğradı. Tuncel’i vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayan Gezici, aynı bıçakla kendisini de 3 yerinden yaraladı.Tuncel ve Gezici, kanlar içinde yerde kalırken, ihbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, Lüleburgaz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. İlknur Gökay Tuncel, kaldırıldığı hastanede, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Durumu ağır olan Selçuk Gezici ise Edirne’de Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edilerek, tedavi altına alındı.

Rüyada saat görmek ne demek? Rüyada saat takmak ne anlama... Haberi Görüntüle

 CİNAYET PROTESTO EDİLDİ

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Belediye Başkan yardımcıları Leyla Güncer ve Gökhan Kaya Atay ile personel, İlknur Gökay Tuncel'in bıçakla öldürülmesini protesto amacıyla belediye önünde toplandı. Belediye binasına "Kadın cinayetine son" yazılı pankart asıldı. Belediye personeli de "Ölmek istemiyoruz", "Artık yeter", "Yaşamak istiyoruz" yazılı dövizler taşıdı. Bazı çalışanlar, gözyaşlarına hakim olamadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading