Yandex Metrica
SON DAKİKA
Lüks rezidansta dehşet! Bıçak zoruyla kaçırdıkları kadına işkence ve cinsel istismar

Lüks rezidansta dehşet! Bıçak zoruyla kaçırdıkları kadına işkence ve cinsel istismar

Konya'da meydana gelen korkunç olayda 21 yaşındaki Demet A'nın boynuna ip bağlayıp, bıçak zoruyla kaçırdılar. Genç kızı götürdükleri rezidansta cinsel istismarda bulundular. Genç kızın saçını makas ve bıçakla kesip işkence eden gözü dönmüş caniler, olayın ardından hapsi boyladı.

Genel

23.01.2024, 19:08

Akılalmaz olay Konya'da yaşandı. 21 yaşındaki Demet A'nın boynuna ip bağlayıp, bıçak zoruyla kaçıran ve götürdükleri rezidansta cinsel istismarda bulunup, saçını makas ve bıçakla kestiler. İşte akıllara durgunluk veren olayda kan donduran detaylar...

THY'den 5 ülkeye gidecek olanlara uyarı: Girişinize izin verilmeyebilir! Haberi Görüntüle

ZORLA ARACA BİNDİRİLER

Sabah gazetesinin haberine göre; Konya'nın kent merkezinde bir kafe işleten Murat D., yanına sevgilisi ve ortağı Sara D. ve arkadaşları Tuğba D'yi de alarak eski çalışanı Demet A'nın görev yaptığı mekana gitti. Murat D., Demet A'ya telefon edip önemli bir mesele için konuşmak istediğini söyledi. Murat D., konuşmak için dışarı çıkan Demet'i kadın arkadaşları ile birlikte zorla araca bindirdi. Kadınlar tarafından boğazına ip bağlanan ve bıçak çekilen Demet, bağırıp yardım isteyemedi. Şüpheliler, Demet A'yı stüdyo dairelerin olduğu siteye götürdü. Kameralara yakalanmak istemeyen şüpheliler, genç kızı arka kapıdan binaya sokup el ve ayaklarını bağladıktan sonra işkence yapmaya başladı.

Eğitime kar engeli! Hakkari Valiliği duyurdu: Eğitime 1 gün ara... Haberi Görüntüle

GENÇ KIZI SOYUP İŞKENCE YAPTILAR

Şüphelilerden Sara D., 'Sevgilim Murat'ı sen mi ayarttın' diye sordu. Demet ise onu ağabey gibi gördüğünü, kendisini taciz etmesi üzerine kafedeki işinden ayrıldığını söyledi. Ancak Sara D. Demet A'nın anlattıklarına inanmadı ve işkencelerini sürdürdü. Demet'i çırılçıplak soyan gözü dönmüş caniler, genç kızın yüzünde sigara söndürdü. Hızlarını alamayan caniler, Demet A'nın saçını kesip bu anları cep telefonu ile kaydettiler. Şüpheliler, 3 saat süren işkencenin ardından genç kızı bıraktı. Bindiği taksiyle tekrar çalıştığı kafeye dönen Demet A., hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Son tarih belli oldu! Ehliyeti olanlar dikkat: Yaptırmazsanız 15 TL... Haberi Görüntüle

''HEM SÖZLERİYLE HEM HAREKETLERİYLE TACİZ EDİYORDU''

Murat D. ve Sara D.'nin ortak işlettiği kafede 1 ay çalıştıktan sonra 1,5 ay önce oradan ayrılan Demet A. yaşadığı kabusu şu sözlerle anlattı "Yanında çalıştığım süre boyunca beni hem sözleri ile hem de hareketleri ile taciz ediyordu. Sürekli yüzümü ellemeler, yaşın bir önemi olmadığı yönünde sözler söylüyordu. Ailemde buranın uygun olmadığın söyledi ve oradan ayrıldım. Olay gecesi önemli bir konu konuşacağını söyleyip beni dışarı çağırdı. Dışarı çıkınca iki kadın saklandığı yerden çıkıp beni zorla araca bindirdi. Bıçak dayayıp, sesimi çıkarmamam istendi. Eve getirdiklerinde elimi kolumu bağladılar. Sevgilisi ile bir ilişkim olmadığını söylememe, haklı olmama rağmen özür dilediysem de fayda etmedi.

THY'den dikkat çekem kampanya: 65 yaş ve üstüne yüzde 25... Haberi Görüntüle

''CİNSEL İSTİSMARDA BULUNDULAR''

Sara D. bana işkence yapmayı sürdürdü. Çırılçıplak soyup videoya çektiler. Yüzümde sigara söndürüp, saçımı makas ve bıçakla kestiler. Ne kadar yalvarsam da bırakmadılar. Beni tecavüz ettirmekle tehdit ettiler. Cinsel istismarda bulundular. Bu bizim imzamız diyerek göğsüme bıçakla imza attılar. Dayanacak gücüm kalmayınca bıraktılar. Telefonumu gasp ettikleri için kimseden yardım isteyemedim"

Vatandaşlar ihbar etti! Osmaniye'de şüpheli paket alarmı Haberi Görüntüle

''PSİKOLOJİM ALTÜST OLDU''

Demet A. şüphelilerin kendisinden hemen sonra başka bir kıza da aynısını yaptıklarını belirterek, "O kızda şikayetçi oldu. Ona da bana yaptıklarını yapmışlar. Yakalanınca da bizim kendi kendimize bunları yaptığımızı, bir suçlarının olmadığını söylemişler. Bana hiç unutamayacağım acıları yaşattılar. Ben insanların yüzüne bakamıyorum. Psikolojim alt üst oldu. Hiç suçum yokken bana saatlerce işkence yaptılar. Birde bizi arayıp şikayetimizi geri çekmemizi istiyorlar. Cezalarını çeksinler istiyorum" diyerek yaşadığı kabusu korku dolu gözlerle anlattı.

Bugün iki sefer iptal edilmişti! THY ile yolculuk yapacaklara duyuru:... Haberi Görüntüle

TUTUKLANDILAR

Gözaltına alınan şüpheliler hakkında, 'Cinsel istismar, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, yaralama, yağma' suçlarından işlem yapıldı. 3 şüpheli Demet A'ya yönelik eylemleri nedeniyle adli kontrol alırken, diğer genç kıza yönelik eylemleri nedeniyle tutuklandı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading