Yandex Metrica
SON DAKİKA
Kuvvetli yağış Çanakkale’yi vurdu! Köy yolu göçtü

Kuvvetli yağış Çanakkale’yi vurdu! Köy yolu göçtü

Ezine'de kuvvetli yağış Güllüce köy yolunda göçmeye neden oldu. Köye geçişler kapatılırken, jandarma ekiplerince bölgede güvenlik önlemi alındı.

Genel

23.01.2024, 19:43

Marmara Bölgesi'nde etkili olan sağanak yağış Çanakkale'nin Ezine ilçesinde akşam saatlerinde yol göçüğüne neden oldu. Güllüce köyünden geçen Çakal Deresi'nin debisini yükseltti. Bunun sonucunda köyün girişinde yolda göçme yaşandı.

THY'den dikkat çekem kampanya: 65 yaş ve üstüne yüzde 25... Haberi Görüntüle

JANDARMA GÜVENLİK ÖNLEMİ ALDI

Köye geçişler kapatılırken, jandarma ekiplerince bölgede güvenlik önlemi alındı. Ezine Kaymakamı Yunus Kızılgüneş ve Belediye Başkanı Güray Yüksel de bölgeye gelerek incelemelerde bulundu. Kaymakam Kızılgüneş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ezine'nin iki gündür sağanak etkisinde bulunduğunu söyledi.

Rüyada saat görmek ne demek? Rüyada saat takmak ne anlama... Haberi Görüntüle

VATANDAŞA KRİTİK UYARI

Vatandaşları bu konuda uyardıklarını belirten Kızılgüneş, "Güllüce köy yolunda bir taşkın var, jandarma ekiplerimiz yolu kestiler. Önlemimizi aldık, bütün ekiplerimizle teyakkuz halindeyiz. Köylerimizden özellikle dere boyunda olan vatandaşlarımızdan bölgeye, dere yataklarına yaklaşmamalarını bir kez daha rica ediyoruz" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading