Yandex Metrica

Kurtlar Vadisi'ndeki kumarhane baskını gerçek oldu! Dizinin çekildiği kumarhaneyi gerçek kumarhaneye çevirdiler

Kurtlar Vadisi'ndeki kumarhane baskını gerçek oldu! Dizinin çekildiği kumarhaneyi gerçek kumarhaneye çevirdiler

Kurtlar Vadisi'nde Süleyman Çakır karakteri tarafından açılan kumarhanenin çekimleri için kullanılan mekan gerçekten kumarhaneye çevrildi. Polisin baskın yaptığı mekanda işletmeci ile 27 kumarbaz yakalanarak gözaltına alındı.

Genel

28.03.2024, 22:30

Kurtlar Vadisi dizisinde Süleyman Çakır karakteri tarafından işletilen kumarhanenin çekimleri için kullanılan mekan gerçek kumarhaneye çevrildi. Polis tarafından yapılan baskında 27 kumarbaz ve işletme sahibi yakalandı. 

Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL para ve trafikten men cezası! Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL... Haberi Görüntüle

ÇAKIR'IN MEKANI GERÇEK OLDU 

Asayiş Şube Müdürlüğü, Ahlak Büro Amirliği ekipleri ile yaptıkları ortak çalışmada, Üsküdar'da bulunan bir mekanın kumarhane olarak kullanıldığını tespit etti. 

Ahlak Büro Amirliği ekipleri bir süre takibe aldıkları binaya çok sayıda kişinin girip çıktığını tespit etti. 

Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Haberi Görüntüle

POLİS KUMARHANEYE BASKIN YAPTI 

Kurtlar Vadisi dizisinde 'Süleyman Çakır' karakterinin açtığı kumarhane çekimleri için kullanılan mekana 11 Kasım gecesi baskın yapıldı. 

Baskın sırasında içeri giren ekipler, dizi bölümlerinde görülen görüntülerin gerçeğe döndüğünü belirledi. Mekanın "Casino" olarak dizayn edildiği "Teksas Pokeri" ve "Blackjack" adlı kumar oyunlarının oynatıldığı ortaya çıktı.

Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Haberi Görüntüle

27 KUMARBAZ YAKALANDI 

Ahlak Büro Amirliği ekipleri içeride bulunan 27 oyuncu ile işyerinin sahibi olduğu tespit edilen bir kişiyi gözaltına aldı. 

Kumar oynarken yakalanan kişilere Kabahatler kanunun 34. maddesi gereği toplam 51 bin 057 lira idari para cezası kesildi.

B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün süre verildi! B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün... Haberi Görüntüle

HAKLARINDA İŞLEM BAŞLATILDI 

Kumarhanenin işletmecisi olan şüpheli hakkında ise TCK 228 suçundan adli işlem başlatıldı. 

İşyerinde bulunan para yerine kullanılan 800 adet renkli pul ile oyun kartlarına da polis tarafından el kondu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading