Yandex Metrica

Kurtlar hepsini öldürdü: Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum, hiçbir gelirim yok

Kurtlar hepsini öldürdü: Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum, hiçbir gelirim yok

Antalya'nın Alanya ilçesinde kurtların saldırdığı sürüde 9 küçükbaş hayvan telef oldu. Şimdiye kadar sadece hayvancılıkla geçimini sağladığını belirten Ali Uyar, şimdi ne yapacağını bilmediğini söyledi.

Genel

23.01.2024, 19:06

Alanya'yı kurtlar bastı. İncekum Mahallesi Habipler mevkisinde Ali, Esma, Ayşe ve Yusuf Uyar'a ait 130 küçükbaş hayvana, ağılda kurtlar saldırdı. Saldırıda 9 küçükbaş hayvan telef oldu, 16'sı yaralandı.

B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün süre verildi! B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün... Haberi Görüntüle

"BU ZAMANA KADAR BAŞIMIZA BÖYLE BİR ŞEY GELMEMİŞTİ"

Ali Uyar, gazetecilere yaptığı açıklamada, sesler üzerine girdiği ağılda çok sayıda hayvanın boğularak telef edildiğini gördüğünü söyledi.

Bu sırada çevredeki kurtları da gördüğünü anlatan Uyar, "İki köpeğim de kayıp. Onların da nerede olduğunu bilmiyorum. Bu zamana kadar başımıza böyle bir şey gelmemişti. Yaralı olanları veterinere götürdüm." dedi.

22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık mı? 22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık... Haberi Görüntüle

KARA KARA DÜŞÜNÜYOR

Bölgede kurtların herkesin ağılına zarar verdiğini ancak kendisinin başına ilk kez böyle bir olayın geldiğini söyleyen Uyar, "Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Başka hiçbir gelirim yok. Tek hayvancılıkla geçiniyorum. Baba mesleğim, doğduğum günden bu yana bu işi yapıyorum." diye konuştu.

İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ile Alanya Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, inceleme yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading