Yandex Metrica

Kurt ve Kangalı çiftleştirdiler! Yeni cins görenleri hayran bıraktı

Kurt ve Kangalı çiftleştirdiler! Yeni cins görenleri hayran bıraktı

Kurt ve kangal köpeğinin çiftleşmesi sonucu ortaya çıkan cins görenler tarafından oldukça dikkat çekti. Babası kurt, annesi kangal olan yeni cins köpek görenleri hayran bıraktı.

Genel

03.03.2024, 16:53

Sosyal medyada kurt mu kangal mı daha güçlü soruları tartışılırken, yine sosyal medyada dikkat çeken bir paylaşım yapıldı.

KURT VE KANGALI ÇİFTLEŞTİRDİLER

Bir çiftçi, kurt ve kangalın çiftleşmesi sonucu doğan ırkın görüntülerini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Kısa süre içerisinde binlerce beğeni ve yorum alan paylaşım, özellikle hayvanseverler arasında ilgi gördü.

Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Haberi Görüntüle

GÖRENLERDE HAYRANLIK UYANDIRDI

Saf ırk olarak doğdukları zaman da asaleti ve kuvvetleri nedeniyle kendilerine hayran bırakan kurt ve kangalın karışımından dünyaya gelen köpeğin duruşu çok beğenildi. Babası kurt, annesi ise kangal olan köpeğin kulaklarının ve vücudunun oldukça diri ve güçlü olduğu görüldü. Öte yandan, köpeğin demir parmaklıklar arkasında bile durmadığı, enerjisi nedeniyle sürekli sağa ve sola doğru hareketler yaptığı izlendi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading