Yandex Metrica

Küfürbaz Lütfü Türkkan'ın akıllara durgunluk veren dolandırıcılık hikayesi

Küfürbaz Lütfü Türkkan'ın akıllara durgunluk veren dolandırıcılık hikayesi

İşadamı Korkmaz Yiğit, Bingöl'de şehit ağabeyine küfür ederek Türkiye'de infiale yol açan İYİ Partili Lütfü Türkkan’ın kendisini nasıl dolandırdığını anlattı.

Genel

23.01.2024, 18:19

Bingöl'de şehit ağabeyine küfür ederek Türkiye'de infiale yol açan İYİ Partili Lütfü Türkkan'ın skandalları bitmek bilmiyor. Ünlü iş adamı Korkmaz Yiğit'i dolandıran Lütfü Türkkan'ın yüzde 89'luk hissesi İBB'ye ait olan arazinin satışını yapıp tapusunu vermeyerek ünlü iş insanı Kokrmaz Yiğit'i 3 milyon 750 bin dolar dolandırdı. Korkmaz Yiğit, Lütfü Türkkan tarafından dolandırıldığını Meral Akşener'e mail yoluyla bildirdi ancak kendisine geri dönüş yapılmadı. Korkmaz Yiğit, aynı gün TBMM'ye de gereğinin yapılması için dilekçe yolladı. Korkmaz Yiğit, TBMM'ye gönderdiği dilekçede milletvekili Lütfü Türkkan'a avukatı aracılığıyla para vermesine rağmen hisseyi alamadığını ifade etti. Lütfü Türkkan'ın kendisine kaba bir şekilde "Üstüne su iç" dediğini ifade etti.

Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Haberi Görüntüle

'OFİSİME GELDİ'

Sabah gazetesine konuşan Korkmaz Yiğit, Lütfü Türkkan'la ilk olarak 1985'te tanıştığını anlattı. Eski eşi Azbiye Yiğit'in arkadaşı olan Lütfü Türkkan'ı 'Camcı Lütfü' olarak tanıdığını ve eşinin ricası üzerine inşaatlarında cam işlerini verdiğini söyleyen Yiğit, şu ifadeleri kullandı; "Bir gün benim Ulus'taki şantiye ofisime gelip bu bölgede arazisinin olduğunu ve bunu satmak istediğini ve benim ilgilenip ilgilenmeyeceğimi sordu. İlgilenebileceğimi söyledim. Sonuçta 4 milyon 500 bin dolara satın alma konusunda anlaştık. Ancak o gün arazinin kendi üzerine olan yüzde 11'inin tapusunu verebileceğini, kalan yüzde 89'un mülkiyetinin ise o an için İBB'de olduğunu fakat satın alıp devretme konusunda her şeyi organize ettiğini ve işlemleri bitince onun da tapusunu devredeceğini söyledi ve ben de bu durumu kabul ettim" dedi.

Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Haberi Görüntüle

KÜFÜRLE CEVAP VERDİ

Avukatı Harun Tavşancıl aracılığıyla 750 bin doları ödediğini ve yüzde 11'lik hisse tapusunu aldığını aktaran Korkmaz Yiğit, bir müddet sonra yüzde 89 hissenin devrinin alınması için avukatını tekrar Türkkan'a gönderdiğini belirtti. Korkmaz Yiğit, "Avukatım Harun Tavşancıl'a 3 milyon 750 bin dolar verdim. Ancak Harun Tavşancıl bana gelip, 'Parayı ödedim ama tapuyu alamadım' dedi. Tapuyu almadan parayı neden verdin dediğimde; 'Lütfü Türkkan beni tehdit etti ve ben de korktum ve verdim' dedi. Bu konuyla ilgili Türkkan'ı arayarak, 'Harun Tavşancıl sana bu miktar bir para ödedi mi veya ödediyse ne kadar ödedi diye sorduğumda, '...... davası olmaz' diyerek bana küfürlü cevap verdi. Ona iş, ekmek verdiğime beni pişman etti" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading