Yandex Metrica

Küfürbaz Lütfü Türkkan'dan sekreterine jest! Yüksek maaşla müdür yaptı

Küfürbaz Lütfü Türkkan'dan sekreterine jest! Yüksek maaşla müdür yaptı

Bingöl'de şahit ağabeyine küfür eden İYİ partili Lütfü Türkkan, Dilovası'ndaki yağ fabrikasında sekreterliğini yapan Kadriye Topaloğlu'nu CHP'li İzmit Belediyesi'nde yüksek maaşla İZMEK müdürü yaptı.

Genel

23.01.2024, 18:22

Geçtiğimiz aylarda Meral Akşener'in Bingöl ziyaretinde şehit ağabeyine ağza alınmayacak küfür eden İYİ Partili Lütfü Türkkan, özür diledikten sonra partisindeki görevinden istifa etmişti.

Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Haberi Görüntüle

SEKRETERİNİ MÜDÜR YAPTI

Skandalların adamı küfürbaz Lütfü Türkkan, Dilovası'ndaki yağ fabrikasında sekreterliğini yapan Kadriye Topaloğlu'nu CHP'li İzmit Belediyesi'nde yüksek maaşla İZMEK müdürü yaptı. Kadriye Topaloğlu’nun İZMEK’te direkt olarak yüksek maaşla göreve başladığı, Topaloğlu’na ayrıcalık tanınması nedeniyle bu durumun parti içinde rahatsızlığa neden olduğu ifade ediliyor. 

22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık mı? 22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık... Haberi Görüntüle

KORKMAZ YİĞİT'İ DOLANDIRDI

Hatırlanacağı gibi Şehit ağabeyine küfürler savurmasıyla gündeme gelen İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın, yüzde 89'luk hissesi İBB'ye ait olan arazinin satışını yapıp tapusunu vermeyerek 3 milyon 750 bin dolar dolandırdığı işadamı Korkmaz Yiğit, ''Onu ‘Camcı Lütfü’ olarak tanıdım. İnşaatlarımdaki cam işlerini ona verdim. Ama beni hem dolandırıp hem küfretti'' ifadelerini kullanmıştı.

Lütfü Türkkan’ın Kocaeli’nin Dilovası ilçesindeki kaçak çiftliğinde yıkım çalışmalarını takip eden İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabiri Mustafa Uslu, Türkkan’ın şoförünün de aralarında olduğu 4 çalışan tarafından darp edilmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading