Yandex Metrica
SON DAKİKA
Küçük kızı taciz ettiği iddia edilen Ergün Arslan öldürülmüştü! Gerçek ortaya çıktı

Küçük kızı taciz ettiği iddia edilen Ergün Arslan öldürülmüştü! Gerçek ortaya çıktı

Diyarbakır'da 13 yaşındaki bir çocuğu taciz ettiği iddiasıyla bir grup tarafından bıçaklanarak yaralı halde sokaklarda gezdirilen ve kan kaybından hayatını kaybeden Ergün Arslan'ın taciz eden değil tacizi engellemeye çalışan kişi olduğu ortaya çıktı.

Genel

03.02.2024, 23:21

13 yaşındaki G.S'nin fotoğrafını çektiği iddiası ile bir grup tarafından önce dövülüp sonra bıçaklanarak öldürülen Ergün Arslan'ın aslında fotoğrafı çeken kişi olmadığı ve tacizi engellemeye çalıştığı ortaya çıktı. 

Eğitime kar engeli! Hakkari Valiliği duyurdu: Eğitime 1 gün ara... Haberi Görüntüle

ARSLAN'IN MASUM OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Arslan'ın masum olduğu ortaya çıkınca ailesinin evi taziye ziyareti ve destek için gelenlerle doldu. 

Bugün iki sefer iptal edilmişti! THY ile yolculuk yapacaklara duyuru:... Haberi Görüntüle

BIÇAKLANDIKTAN SONRA SOKAKTA SÜRÜKLENDİ

3 Nisan günü Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki Anzele Parkı'nda meydana gelen olayda Ergün Arslan, parkta G.S isimli bir kız çocuğunun fotoğrafını çektiği iddiası ile bir grup tarafından 3 yerinden bıçaklanarak yaralandı. 

Dövülerek yaralı halde sokaklarda gezdirildiği anlar güvenlik kamerasına yansıyan Arslan, kan kaybından hayatını kaybetti. 

Diyarbakır'da terör örgütü PKK'ya operasyon: 26 şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

3 KİŞİ TUTUKLANDI

Soruşturma başlatan polisin gözaltına aldığı Baran Eren (23), S.D (16) ve E.H.T (16) tutuklandığı bildirildi. 

Instagram'a ne kadar ceza kesildi? Rekabet Kurumu Facebook'a (Meta) neden... Haberi Görüntüle

KÜÇÜK KIZ ERGÜN ARSLAN'I AKLADI

Soruşturma sırasında tacize uğrayan çocuğa Ergün Arslan'ın fotoğrafının gösterildiği ve küçük kızın fotoğrafını çekenin Ergün Arslan olmadığını söylediği belirtildi. 

Arslan'ın kardeşi Süleyman Arslan'ın olay sonrası mahalleye giderek bilgi aldığı kardeşinin olay esnasında G.S'yi korumaya çalıştığı çıkan arbedede öldürüldüğünü öğrendiğini aktardı. 

Vatandaşlar ihbar etti! Osmaniye'de şüpheli paket alarmı Haberi Görüntüle

'BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKMIYORUM'

Arslan'ın eşi Azize Arslan, "Eşime atılan iftiraların kaldırılmasını istiyorum. Eşim öyle bir şey yapmaz. Ben ondan böyle bir şey görmedim. Benim içim yandı onların da içi yansın. Ben başka bir şey söylemiyorum. Taziyemiz devam ediyor, sevenlerimiz çok. Öyle bir durum olsaydı kimse bizim kapımızı açmazdı. Kimse taziyemize de gelmezdi. Ben şahsen kendim bile gözyaşı dökmezdim. Kimse de taziye kurmazdı ona. Eşim hayvanseverdi. Ben idam ve adalet istiyorum. Bu işin peşini de bırakmıyorum" ifadelerine yer verdi. 

THY'den 5 ülkeye gidecek olanlara uyarı: Girişinize izin verilmeyebilir! Haberi Görüntüle

'ÜZERİNE İFTİRA ATILDI' 

Mahalle esnafı Hüseyin Atsız, Ergün Arslan'ı 25 yıldan beri tanıdığını belirterek, "Üzerine iftira atıldı. Allah'a çok şükür ki asılsız çıktı. Taziye evde devam ediyor. Dostlar geliyor, alnımız da ak" diye konuştu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading