Yandex Metrica

Kucağındaki çocukla saldırıya uğradı çığlıkları sokakta yankılandı! ! Dehşet anları kamerada

Kucağındaki çocukla saldırıya uğradı çığlıkları sokakta yankılandı! ! Dehşet anları kamerada

İstanbul Pendik’te bir grup, kucağında çocuğu da bulunan genç kadına sokak ortasında saldırdı. Yere düşen kadın, tekme ve yumruklarla dövüldü.

Genel

23.01.2024, 19:07

Dehşete düşüren olay, dün akşam saatlerinde İstanbul'un Pendik ilçesinde meydana geldi. Pendik’te bir grup, kucağında çocuğu da bulunan genç kadına sokak ortasında saldırdı. Yere düşen kadın, tekme ve yumruklarla dövüldü.

Türkiye'nin fay hattı haritası kıpkırmızı! Japon deprem uzmanı o kenti işaret etti: Ciddi fay hattı var! Türkiye'nin fay hattı haritası kıpkırmızı! Japon deprem uzmanı o kenti... Haberi Görüntüle

KUCAĞINDAKİ ÇOCUKLA SALDIRIYA UĞRADI

Kimliği belirsiz bir kişi, kucağında çocuk bulunan kadını, birçok kişinin önünde tekme ve yumruklarla darbetti. Saldırı sırasında şüphelinin yanında bulunanlar ise duruma müdahale bile etmedi. Olayı gören mahalle sakinleri evlerinden bağırarak duruma tepki gösterdi. Bu sırada grubun yanına doğru bir başka kadının koşarak yardıma gittiği görüldü.

Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Haberi Görüntüle

ÇIĞLIKLARI SOKAKTA YANKILANDI

Saldırıyı gerçekleştiren kişi, grubun içerisinden birinin müdahalesi ile uzaklaştırılırken, kadının çığlığı sokakta yankılandı. Sosyal medyadan paylaşılan görüntüler, tepkilere neden oldu. Polisin olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading