Yandex Metrica

Kripto para iki kardeşi ölüme götürdü

Kripto para iki kardeşi ölüme götürdü

Bursa'nın Kestel ilçesinde kafeterya işleten 34 yaşındaki Hasan Karacan ve 31 yaşındaki kardeşi Hüseyin Karacan kripto para piyasasına yüklü miktarda yatırım yaptı. Yaptıkları yatırımlardan zarar eden kardeşler intihar etti.

Genel

23.01.2024, 18:20

Bursa'da iki gün önce kaybolan iki kardeşin cesetleri, İznik gölünde bulundu. Kafeterya sahibi iki kardeş kripto para yatırımı sonucunda yüklü miktarda zarar etmelerinden dolayı intihar ettikleri iddia edildi. 

Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Haberi Görüntüle

'İZNİK GÖLÜ'NDE İNTİHAR EDECEĞİZ' 

Yaşadıkları durumu çevrelerine anlatan kardeşler 'İznik gölü'nde intihar edeceğiz dedikten sonra, İznik'e giderek ortadan kayboldu. 

Aileleri çocuklarına ulaşamayınca jandarmadan yardım istedi. Bunun üzerine İznik Jandarma Komutanlığı'na bağlı bot timleri ve AFAD ekipleri gölde arama başlattı. 

Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Haberi Görüntüle

CESETLERİ GÖLDE BULUNDU

Önce kıyıda aranan kardeşlerin kıyafetleri ve cüzdanlarını bulan ekipler dün de cansız bedenlere ulaştı. Acı haberi alan yakınları, sinir krizi geçirdi. Balık adamlar tarafından gölden çıkarılan cesetler, otopsi yapılması için Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading