Yandex Metrica

Köpek saldırısına karşı hangi dualar okunur? İşte köpeklerden korunmak için okunacak dua

Köpek saldırısına karşı hangi dualar okunur? İşte köpeklerden korunmak için okunacak dua

Son günlerde köpek saldırılarının yaygınlaşmasıyla birlikte köpek saldırısına karşı korunmanın yolları araştırılıyor. Köpek saldırısına karşı okunacak dualar merak ediliyor. Köpek saldırdığında hangi dualar okunmalı? İşte detaylar...

Genel

25.04.2024, 00:40

Köpek saldırıları son zamanlarda sık sık haberlere konu oluyor. Son olarak Gaziantep'te meydana gelen köpek saldırısı sonrasında dua ile korunma yöntemi araştırılıyor. Vatandaşlar köpek saldırısına karşı okunacak duaları merak ediyor. Peki köpek saldırdığında hangi dualar okunur? İşte köpek saldırısına karşı dualarla ilgili merak edilenler...

Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Haberi Görüntüle

KÖPEK SALDIRISINA KARŞI HANGİ DUALAR OKUNUR?

Bir köpek tehlikesi oluştuğunda;

Bismillahrirrahmanirrahim " Ve kelbühüm basitun ziraayhi bil vesiyd" ayetinin okunması tavsiye ediliyor. Bu ayeti okuyanlar köpeğin şerrinden emin olur ve köpek saldırısına uğramaz.

Devamında "Eûzü bi-kelimâtillâhit-tâmmâti min gazabihî ve ikâbihî ve şerri ibâdihî ve min hemezâtiş-şeytâni ve en yehdurûn." okunur.

Anlamı: Allah'ın gazabından ve cezasından, şeytanların hilelerinden ve zarar veren (şeylerden) Allah'ın tam olan kelimelerine sığınırım.

Habere Tepki Ver

2

1

0

0

0

0

0

0


Loading