Yandex Metrica

KKTC Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu heyeti Konya'daydı

KKTC Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu heyeti Konya'daydı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu heyeti Konya'yı gezdi

Genel

23.01.2024, 17:37

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu heyeti, Konya'nın tarihi ve turistik mekanlarında zaman geçirdi. Türkiye-KKTC Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Orhan Erdem, basın mensuplarına yaptığı açıklamasında, heyetin Ankara'da temaslarda bulunduğunu belirtti.

Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Haberi Görüntüle

ÖZEL PROGRAM

Erdem, dostluk gruplarının ilişkilerini güçlendirilmesine yönelik olarak Konya ziyaretinin önemine vurgu yaparak "Konya'da özel bir program yaptık. Mevlana Müzesi, Panorama Konya Müzesi ve İstiklal Harbi Şehitleri Abidesi'ni ziyaret ettik. Programın geri kalanında Kelebekler Vadisi, Sille ve kentin güzel mekanlarında ziyaretlerimize devam edeceğiz. Akşam da sema törenini izledikten sonra misafirlerimizi Ankara'ya götüreceğiz." dedi.

B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün süre verildi! B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün... Haberi Görüntüle

"AİT OLDUĞUMUZ İLE GELDİK"

KKTC-Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı İzlem Gürçağ Altuğra ise Konya'nın atalarının memleketi olduğuna dikkat çekerek, "Konya'ya geldiğimizde, 'ait olduğumuz ile geldik' diye hissediyoruz. Bunun duygusunu yaşıyoruz. Harika bir gezi programı geçirdik. Misafirperveliği ve kucaklayıcı yaklaşımı için Konyalılara çok teşekkür ederiz." dedi.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading