Yandex Metrica
SON DAKİKA
Kızılay'dan iş başvurusu: Personel alımı için internetten başvurun! Yüserk maaş için aranan şartlar: KPSS şartı istenmiyor

Kızılay'dan iş başvurusu: Personel alımı için internetten başvurun! Yüserk maaş için aranan şartlar: KPSS şartı istenmiyor

Kızılay kendi bünyesinde iş alımı yapacak. İş arayan vatandaşlar için başvurular internet sitesinde yapılacak. Kızılay adaylardan KPSS şartı istemeyecek. İşte detaylar

Genel

18.03.2024, 10:43

Kızılay kendi bünyesinden personel alımı yapacağını duyurdu. Kızılay çağrı merkezi personeli alanında alım yapacak. Adaylardan herhangi bir KPSS şartı aranmayacağını Kızılay belirledi. Lise mezunu adaylarda başvuru yapabilecek.

18 Mart (bugün) İstanbul'da otobüsler ücretsiz mi, indirimli mi? İETT... Haberi Görüntüle

KIZILAY PERSONEL ALIMI HANGİ POZİSYONA YAPILIYOR?

Kızılay Sağlık biriminde İstanbul'un Asya Yakası'nda bulunan merkezde çağrı merkezi satış temsilcisi personeli alımı yapılacak. Kızılay personel alımı için bazı şartlar isteniyor. Adaylar:

En az lise mezunu olmaları gerekiyor. Tercihen sağlık sektöründen tecrübesi bulunan adaylar ve check-up satış ve kampanya tanıtımında deneyimi olan adaylar tercih edilecek. Yapıcı ve pozitif iletişim becerisine sahip olmak gerekiyor. Dinamik ve gelişime açık adaylar aranıyor. Erkek adayların askerlik hizmetini tamamlamış olmaları gerekiyor. Adaylara seyahat engelinin olmaması gerekiyor.

KIZILAY PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NE ZAMAN?

Kızılay bünyesinde istihdam edilmek üzere yapılacak olan personel alımında adaylar, başvuru işlemlerini sadece basvuru.kizilaykariyer.com internet sitesi üzerinden yapabilir.

Adaylar, Kızılay Kariyer adresine kayıt olduktan sonra CV göndermeli. Başvurusu olumlu sonuçlanan adaylara daha sonra geri dönüş sağlanacak. Adaylarda aranan genel şartları sağlayanlar hemen başvuru yapabilir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading